Преден парктроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Преден парктроник
Искам да си сложа преден парктроник- от ония електромагнитните, дето ги дават без дупчене на предната броня. проблема ми е обаче - как ще се пуска и спира това чудо.
искам да може като скоростта се качи над 20 км/ч - автоматично да се изкючва. като спадне под този праг- автоматично да се пуска. отделно за висене в задръствания - да има копче вкл/изкл....
знам, че Е38-ците имат такъв бутон и може да се намери втора ръка в е-бей. ще го набуча някъде до плафона, обаче остава другия проблем- как да се пуска и спира в зависимост от скоростта?! върти ми се идея да се тегли сигнал от датчика на скоростта (абс-а) от задно ляво колело, ама какъв сигнал пуска тоя датчик, как се мени, да не се преебе нещо ако се вържа към него....
....
идеи?
искам да може като скоростта се качи над 20 км/ч - автоматично да се изкючва. като спадне под този праг- автоматично да се пуска. отделно за висене в задръствания - да има копче вкл/изкл....
знам, че Е38-ците имат такъв бутон и може да се намери втора ръка в е-бей. ще го набуча някъде до плафона, обаче остава другия проблем- как да се пуска и спира в зависимост от скоростта?! върти ми се идея да се тегли сигнал от датчика на скоростта (абс-а) от задно ляво колело, ама какъв сигнал пуска тоя датчик, как се мени, да не се преебе нещо ако се вържа към него....

идеи?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Re: Преден парктроник
колега, това проучвал ли си го - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=66&fg=95
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Преден парктроник
....да ама е 600 кинта. и като се вземе предвид, че седи само на предния номер- директно бай мангал минава покрай колицата и си тръгва с PDC 2- то и предната табела.....
my mods:
3 мнения
• Страница 1 от 1