Преден парктроник

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Преден парктроник

Мнение от alexsch » 29 Апр 2010, 15:31

Искам да си сложа преден парктроник- от ония електромагнитните, дето ги дават без дупчене на предната броня. проблема ми е обаче - как ще се пуска и спира това чудо.

искам да може като скоростта се качи над 20 км/ч - автоматично да се изкючва. като спадне под този праг- автоматично да се пуска. отделно за висене в задръствания - да има копче вкл/изкл....

знам, че Е38-ците имат такъв бутон и може да се намери втора ръка в е-бей. ще го набуча някъде до плафона, обаче остава другия проблем- как да се пуска и спира в зависимост от скоростта?! върти ми се идея да се тегли сигнал от датчика на скоростта (абс-а) от задно ляво колело, ама какъв сигнал пуска тоя датчик, как се мени, да не се преебе нещо ако се вържа към него.... :kuku: ....

идеи?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кот кара

Re: Преден парктроник

Мнение от zlati79 » 29 Апр 2010, 20:52

колега, това проучвал ли си го - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=66&fg=95
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Re: Преден парктроник

Мнение от alexsch » 30 Апр 2010, 8:03

....да ама е 600 кинта. и като се вземе предвид, че седи само на предния номер- директно бай мангал минава покрай колицата и си тръгва с PDC 2- то и предната табела.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

Назад към E46