М-броня-халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
М-броня-халогени
Здравейте,
кажете ми от къде мога да си намеря по евтини халогени за М-броня, защото оригиналните са мн цифра.
Чувал съм също, че ставали от други коли и ако някой знае илиима опит ако може да ми каже?
кажете ми от къде мога да си намеря по евтини халогени за М-броня, защото оригиналните са мн цифра.
Чувал съм също, че ставали от други коли и ако някой знае илиима опит ако може да ми каже?
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Re: М-броня-халогени
В продава има няколко момчета дето продават такива халогени на изключително добри цени...
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
стават от Е39 т.е. те са едни и същи за м бронята
скъпи са, но най-лошото е, че много лесно се свалят
в Продава имаше евтини варианти, мисля че Бабуна също продава
скъпи са, но най-лошото е, че много лесно се свалят

в Продава имаше евтини варианти, мисля че Бабуна също продава
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Виж моята тема за поставяне на ксенон в такива халогени.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
alexsch написа:Виж моята тема за поставяне на ксенон в такива халогени.
Аз съм си монтирал ксенон в същите халогени и свети супер яко.
А относно халогените мога да ти намеря същите за М броня- ако имаш интерес драсни едно ЛС
къде е тази тема за монтиране на ксенон в тези халогени?
просто ми е интересно да погледна
иначе аз от доста време имам ксенон в тях и честно казано светят доста по-силно от фаровете..
направо се чудя къде може да е проблема в оригиналният ксенон, че така да бледнее - стари или по-жълтеникави крушки, лупите или нещо друго ...
иначе аз от доста време имам ксенон в тях и честно казано светят доста по-силно от фаровете..
направо се чудя къде може да е проблема в оригиналният ксенон, че така да бледнее - стари или по-жълтеникави крушки, лупите или нещо друго ...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
© написа:къде е тази тема за монтиране на ксенон в тези халогени?
И аз това се чудя-оригиналния ксенон не ми свети толкова силно при положение че съм с чисто нови крушки

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
martin_g60 написа:© написа:къде е тази тема за монтиране на ксенон в тези халогени?
И аз това се чудя-оригиналния ксенон не ми свети толкова силно при положение че съм с чисто нови крушки
изчисти си лупите от вътре и от вън и ще ти свети по ярко...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Те си светят супер,като ги погледнеш отвън си свети нормално за ксенон но от вътре ми изглежда слабо,не се вижда много добре 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Има и вариант малагамата (надявам се не бъркам името на рефлекторното покритие) на рефлектора зад лупите да е изгоряла, нищо че става въпрос за ксенонови фарове, срещал съм теми в които хората се оплакват от нагорели рефлектори и се чудят как е възможно при положение че ксеноновите крушки не нагряват 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз също сменях оригинални крушки на оригиналния ксенон на колата- пак свети слабо! полирах фарове- малко се пооправи, ама пак не е върха! ако някой знае как става фокуса с полирането на рефлектора зад крушката- да каже!
my mods:
то полиране едва ли ще е възможно, по-скоро нови (от други фарове)
има ли някакви снимки на подобни нагорели рефлектори да сравним с нашите?
kiko™ написа:Има и вариант малагамата (надявам се не бъркам името на рефлекторното покритие) на рефлектора зад лупите да е изгоряла, нищо че става въпрос за ксенонови фарове, срещал съм теми в които хората се оплакват от нагорели рефлектори и се чудят как е възможно при положение че ксеноновите крушки не нагряват
има ли някакви снимки на подобни нагорели рефлектори да сравним с нашите?
Нямам нищо против всичките коментари, интересна тема е защото и аз сам с Ксенон с лупи и може да ми е полезно, но все пак избягахме от темата и какви други халогени мога да сложа освен оригинални от 200+ лева, че таз ми М броня ще ми избяга на много пари си мисля така
kopchev написа:Нямам нищо против всичките коментари, интересна тема е защото и аз сам с Ксенон с лупи и може да ми е полезно, но все пак избягахме от темата и какви други халогени мога да сложа освен оригинални от 200+ лева, че таз ми М броня ще ми избяга на много пари си мисля така
аз взех вторият комплект от немският ибей - оригинални за около 160лв., а тогава нямаше почти никакви други варианти
сега бабуна и другите предлагат същите като оригиналните ... вземай от тях
видях че са 110лв комплекта
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2