Едно питане за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Едно питане за е46
Искам да попитам колегите който карат Дизел 150 к 320 2003 г . Значи като запаля колата и след 1 секунда когато вече работи мотора почва да се чува едно бучене много слабо нещо като като виене.(се едно някво жужене на електормоторче - някъв такъв звук)Някой срещал ли го е този проблем'че много ме дразни това нещо
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Едно питане за е46
Това да не ти е нафтовата подгряваща печка - те така жужат?
Si non confectus, non reficiat.
тя мойта печка е сложена под левия фар на колата и има дисплей дето се псука и спира пробвал съм я да я пуска бучи по друг начин - нещо друго ще е ама кво е утре мислия да послушам някой ролка дали няма да е знам ли
И аз карам 320д 2003 г. и го имам същото бучене, колега. Не мога да ти кажа откъде е, но мисля, че е нормално. Струва ми се обаче, че се чува само като е студена колата, като загрее изчезва.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
dimodi написа:И аз карам 320д 2003 г. и го имам същото бучене, колега. Не мога да ти кажа откъде е, но мисля, че е нормално. Струва ми се обаче, че се чува само като е студена колата, като загрее изчезва.
Без бученето

чудя се дали няма да е перката ми да се е пребала и да башчка постояно днеска ще гледам обстойно
6 мнения
• Страница 1 от 1