от ръчни към автоматични скорости
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
от ръчни към автоматични скорости
Здравейте колеги , понеже карам 316-ка с ръчни скорости голяма заигравка ли е смяната им със автоматични чисто технически и финансово,благодаря предварително.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: от ръчни към автоматични скорости
Първо,ще те натовари с пари и второ с много пари,а и играчката е голяма не си заслужава просто.
Маховик,съединител,кутия,кардан,упр.на кутията сигурно има и други неща ама не се сещам сега.
Маховик,съединител,кутия,кардан,упр.на кутията сигурно има и други неща ама не се сещам сега.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
LiTtLeRoCk написа:Първо,ще те натовари с пари и второ с много пари,а и играчката е голяма не си заслужава просто.
Точно!
А и 316ка...автоматик...умира права колата

Колега , по-добре я замени с такава автоматик,ще се оръсиш много ако я преправяш.Ама според мен пак не си заслужава , имам 318i и автоматика много я спъва , камо ли 316.С две ръце съм за автомата , ама да е 200+ коня колата.
- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
И аз съм на това мнение няма смисъл
Първо е много игра второ е много пари трето е 316
Но ти си знаеш най-добре

Но ти си знаеш най-добре

Koгато купувах моята на времето колко търсих автомат, обикалях кви ли не авто къщи, търговци и частни лица и всички автомати, които видях беха просто ужас, а аз бях склонен да дам повече пари, както и направих, само исках да е слънце колата, но автоматик не ме огря!
И аз съм с две ръце за автомата, ма колега, не се занимавай с глупости, щото ще се вкараш в големи премеждия! Единствения вариант е да намериш ударена такава и да вземеш всичко на куп и да се пазариш за добра цена, щото не са само тези неща, които описха колегите трябват, вътре в купето са още 100, образно казано, защото са веднага някой ще ме засече, че тука в тоя форум е пълно с хора без работа! И не на последно място читав сервиз, който също да не те оръси! Ако се навиеш, успех!

Автомата си е кеф абсолютен !
Чудил съм се каква е разликата, принципа на работа
по-бавен ли е или е по-бърз, колко харчи повече и защо, на колко оборота сменя предава, настройва ли се това... разни ей такива работи
и аз като тебе се чудих и си мислих, че са хиляда лева, ще мога да се обзаведа с автомата ама май не става....
Чудил съм се каква е разликата, принципа на работа
по-бавен ли е или е по-бърз, колко харчи повече и защо, на колко оборота сменя предава, настройва ли се това... разни ей такива работи
и аз като тебе се чудих и си мислих, че са хиляда лева, ще мога да се обзаведа с автомата ама май не става....
7 мнения
• Страница 1 от 1