прблем с втория ключ на Е 46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
прблем с втория ключ на Е 46

смених батерията, но нищо, като натискам копчетата си светкат нормално, но явно няма кумуникация с централното на колата!
А другия си работи идеално, но е стар и похабен, искам да си карам с по-новия

-някой да знае, какво може да е?
Последна промяна bmw20009 на 06 Яну 2011, 8:58, променена общо 1 път
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: прблем с втория ключ на Е 46
ама вземи отдели малко време и седни да прочетеш малко из раздела, запознай се с търсачката. В DIY или "Направи си сам" темата има обяснено, че ключа може да иска реинициализация, обяснено е как.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Смени му вътрешностите

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
bmw20009 написа::lol: колеги имам проблем с втория ключ на баварката, пали с нея, но не отключва,нито заключва, нито багажника отваря, само пали с него!
смених батерията, но нищо, като натискам копчетата си светкат нормално, но явно няма кумуникация с централното на колата!
А другия си работи идеално, но е стар и похабен, искам да си карам с по-новия![]()
-някой да знае, какво може да е?
И при мен е същата работа пали но не отваря!

Wolfen написа:ама вземи отдели малко време и седни да прочетеш малко из раздела, запознай се с търсачката. В DIY или "Направи си сам" темата има обяснено, че ключа може да иска реинициализация, обяснено е как.
къде е тази търсачка, прати ми линк, направо не знам какво е това DIY

- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
ivo752 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=5831
пич нищо не пише за настройката на ключа, бахти чудото е тоя ключ, как се оправя това нещо, един ключ ще ни побърка ли тука

правя каквото викат колегите, процедурата си я правя, мига си лампата, ама ценралното неще да прещтрака да потвърди инсталацията на ключа

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
първо да кажа че ако си с работещия в джоба няма да стане,трябва само с единия да си при колата,второ опитаи се да го обучиш,има писано в много теми как става,и когато го обучаваш пак само с единия клуч в колата,иначе няма да стане с ако и двата са във колата 

- milennyc
-
-
Колега нали ти казах ...... смени вътрешностите на ключовете
С една отверка и си ти.... за 2 мин. работа, щом не можеш да го обучиш. Ти искаш само външното да е ново 

milennyc написа:Колега нали ти казах ...... смени вътрешностите на ключоветеС една отверка и си ти.... за 2 мин. работа, щом не можеш да го обучиш. Ти искаш само външното да е ново
колега прав си, аз снощи си мислех че се бъзикаш, но сега като се замисля верно че така става и колко съм тъп

-обаче имам един проблем, снощи към 1-през ноща си правих опити да настройвам ключовете и прецаках и здравия, вече и той не работи с централното

- milennyc
-
-
Е така е като не слушаш старото куче сега се научи да ре инициализираш ключа от темата дадено в линка.
milennyc написа:Е така е като не слушаш старото куче сега се научи да ре инициализираш ключа от темата дадено в линка.
ох слава богУ опрайх се с помоща на един колега от форума, най който съм много благодарен

Като настроя единия, другия пък не ще да отключва, как става и двата да отключват, по отделно ли се настройват,тоест далече един от друг и от колата, някой да знае?

milennyc написа:Е така е като не слушаш старото куче сега се научи да ре инициализираш ключа от темата дадено в линка.
колега опрайх се, инициализирам ги вече

обаче като настроя единия, другия се разтройва и не може и двата, защо така, какво става да го еба, трябва един по един ли, какво?
Колега, не може за най-малкото нещо да се пуска нова тема
Явно имаш доста неясноти и проблеми с твоята нова кола, така че нека в тази тема да пишеш за всичко, което те вълнува в настоящият момент с нея
Нови теми свързани с дребни или повтарящи се проблеми, няма да одобрявам за сега.
Като мине малко време ще видиш колко досадно е подобно поведение за потребителите, които са тук от повече време
Поздрави!
п.с. ползвай търсачката, писано е за повечето неща
search.php
Явно имаш доста неясноти и проблеми с твоята нова кола, така че нека в тази тема да пишеш за всичко, което те вълнува в настоящият момент с нея
Нови теми свързани с дребни или повтарящи се проблеми, няма да одобрявам за сега.
Като мине малко време ще видиш колко досадно е подобно поведение за потребителите, които са тук от повече време
Поздрави!
search.php
© написа:Колега, не може за най-малкото нещо да се пуска нова тема
Поздрави!
http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
да, колега прав си, но и с темите не съм запознат, така че извинявам се, от 17-ти съм във форума и не съм наясно с практиката тука, което си е нормално

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2