обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
обороти
Здравей те. Имам два въпроса.Нормално ли е, когато колата работи на място и включа вентилатора на отоплението оборотите да се вдигат с около 150 об мин/ Когато колата се движи на свободна скорост оборотите са по високи от нормалното, когато спра си падат на 850 об мин ? Сетих се и за трети въпрос.Когато паля сутрин при запалване се чува едно изсвирване, каточе ли свири ремък за части от секундата.Шайбата е здрава.Благодаря предварително.
318д 2002г
318д 2002г
Re: обороти
За първите ти въпроси ще ти кажа че е напълно нормално това
така че няма за какво да се притесняваш. Колкото до изсвирването когато запалиш сутрин.. най-вероятно е пистовия ремък, ако си го сменял скоро е заради това.. ще се оправи след някой друг километър
.

- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318D New Face
- Мечтае да кара: Някое "М" калпазанче
Re: обороти
Моята също беше 318Д и беше по абсолютно същия начин - докато загрее държеше по-високи обороти и след това по същия начин - падат до към 800 и нещо в спряло положение и се вдигаха с около 150 при пускане на климатика.
Относно присвирването, при мен го имаше и при гасене, но проблема ми беше в демпферната шайба.
Поздрави.
Относно присвирването, при мен го имаше и при гасене, но проблема ми беше в демпферната шайба.
Поздрави.
3 мнения
• Страница 1 от 1