Проблем с мигачите.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ivaylo1221
- Потребител
-
Проблем с мигачите.
Здравейте, БМВ 320д 2003г.
колата ми има следният проблем от скоро: като дам на контакт и стартирам колата, като включа ляв мигач, тръгва да свети таблото и мигачите нормално, но след няколко секунди, се забързват светлините, и светва датчика че преден ляв е изгорял, но всички леви работят само че забързано. като включа десен мигач, тръгва нормално, след което се повтаря същото, като този път светва датчик че е повреден заден десен. И в заключение всички мигачи мигат , но забързано, а на таблото показва проблем с ляв преден и десен заден. Като включа аварийните всички мигачи светят нормално. Махнах клемата на акумулатора, но пак се появява проблема, разцъках ключа за аварийните но без ефект . Какъв може да е проблема???
поздрави,
колата ми има следният проблем от скоро: като дам на контакт и стартирам колата, като включа ляв мигач, тръгва да свети таблото и мигачите нормално, но след няколко секунди, се забързват светлините, и светва датчика че преден ляв е изгорял, но всички леви работят само че забързано. като включа десен мигач, тръгва нормално, след което се повтаря същото, като този път светва датчик че е повреден заден десен. И в заключение всички мигачи мигат , но забързано, а на таблото показва проблем с ляв преден и десен заден. Като включа аварийните всички мигачи светят нормално. Махнах клемата на акумулатора, но пак се появява проблема, разцъках ключа за аварийните но без ефект . Какъв може да е проблема???
поздрави,
- ivaylo1221
- Потребител
-
Re: Проблем с мигачите.
Здравейте отново. Обиколих всички сервизи в моят град без успех, като на последният уж най разбирачи еладжии по колите, ми казаха, че на някакъв румънец със същият проблем му сменили компютъра
като си играли цял ден за тва, и го оправили. Междувременно, едно от момчетата в сервиза отвори заден ляв стоп и откри окислен кабел на маса и го подмени, но нищо не се промени. Спрях в едно кафе и звъннах на сервиза на БМВ, в който се обслужва колата ми(намира се на 150 км. от града където живея) и обяснявам за проблема на сервизният приемчик, който ми заявява, че "От тука няма как да оправя проблема трябва да дойдеш да го диагностицират" след което се уговорих за час след една седмица. След 20 мин. влизам в колата паля тръгвам, завивам .. и всичко е ок... Проблема се оправи(щях да звъня на приемчика и да му кажа че е оправил колата от там
, но се сетих да се върна в последния сервиз и да дам 2 кутии цигари на момчето което ми смени кабела за маса в десен заден стоп. Явно е трябвало престой в изключено състояние да се изчисти грешката в компютъра... 

Re: Проблем с мигачите.
ivaylo1221 написа:... едно от момчетата в сервиза отвори заден ляв стоп и откри окислен кабел на маса и го подмени, ...
често срещан проблем
3 мнения
• Страница 1 от 1