Фарове Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Фарове Е46
Здравейте колеги,
Имам е46 - 2001, искам да попитам някой знае ли дали при отключване на колата може да има светлина индикация - фарове или мигачи? Става въпрос за фабричния ключ, колата няма допълнително слагана аларма.
Благодаря предварително!
P.S. Не знам дали заглавието на темата е подходящо!
Имам е46 - 2001, искам да попитам някой знае ли дали при отключване на колата може да има светлина индикация - фарове или мигачи? Става въпрос за фабричния ключ, колата няма допълнително слагана аларма.
Благодаря предварително!
P.S. Не знам дали заглавието на темата е подходящо!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Фарове Е46
Зависи как е настроено.
Аз нямам фабрична аларма, но пък мигачите са настроени да святкат при заключване /light modul-a е пипнат софтуерно/
Аз нямам фабрична аларма, но пък мигачите са настроени да святкат при заключване /light modul-a е пипнат софтуерно/
Dimitroff написа:Зависи как е настроено.
Благодаря. Това само сервизно ли става или може и аз да си го свърша?
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
При заключване сигнализира с мигачите, а при отключване само включва светлината в купето... 

- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
fozio написа:При мен нито при заключване го има нито при отключване как мога да си го направя ?
С GT1 DIS и кабел

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Иначе заглавието на темата води доста добре към нейното съдържание
По темата: ако си само с централно заключване (без аларма фабрична или афтър-маркет) по принцип не светват мигачите при отключване-заключване. Но софтуерно (с ДИС примерно) може да се направи при заключване да ти светват мигачите (при отключване не). Това е
Също така има и функция Follow me home - виж за нея във важната тема за скритите екстри

По темата: ако си само с централно заключване (без аларма фабрична или афтър-маркет) по принцип не светват мигачите при отключване-заключване. Но софтуерно (с ДИС примерно) може да се направи при заключване да ти светват мигачите (при отключване не). Това е

Също така има и функция Follow me home - виж за нея във важната тема за скритите екстри
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
kriso85 написа:Иначе заглавието на темата води доста добре към нейното съдържание![]()
![]()
Малко хора са така изчерпателни и ясни в изказванията си

pazokolarov написа:Програмируеми функции Е46.
Тези функции трябва да бъдат активирани от дилър/официален сервиз (вече има и други разбиращи и учещи се). Скромно се препоръчва това да се прави от специалист, който със сигурност знае какво прави.
В официалните сервизи първото програмиране (при покупка на колата) се извършва безплатно, а всяко следващо се заплаща. Също така избора на наличните опции за активиране зависи от опциите, с които е оборудвана вашата кола. Например не можете да активирате „памет на седалките” ако колата ви не е оборудвана с електрически седалки.
“Car memory” - включва програмируеми функции, които са винаги активни, без значение с кой ключ е отключена колата. Например функцията „дневни светлини” винаги ще е включена, ако е активирана, без значение кой е шофьора.
“Key memory” - включва програмируеми функции, които се активират в зависимост от това кой отключва колата. Ключът на колата се идентифицира по време на отключване на колата само когато се използва ключ с интегрирано дистанционно управление. Могат да се използват и програмират максимум 4 ключа за 1 автомобил. Това позволява максимум 4 шофьора да задават и активират предпочитаните от тях настройки при отключване на колата. Например вашият партньор/-ка може да предпочита да седи по-близо до волана, а вие – по-далеч.
Фабричните настройки са обозначени с повдигнат шрифт.
CAR MEMORY OPTIONS
1. Anti Theft System (DWA) (Алармена система)
- Interior sensor (вътрешен датчик) - активен; може да се деактивира.
- Tilt Alarm Sensor (датчик за накланяне, разместване)- активен; може да се деактивира.
- Начини за активиране – дистанционно; от ключалките и дистанционното
- Сигнализиране – 1.Деактивиране (визуално) – когато е активно се потвърждава от кратко мигане на мигачите;
2. Деактивиране (звуково) – когато е активно се потвърждава с кратко изсвирване на клаксона;
3. Активиране (визуално) - когато е активно се потвърждава от кратко мигане на мигачите;
4. Активиране (звуково) - когато е активно се потвърждава с кратко изсвирване на клаксона;
5. Активиране след затваряне на врата/капак (визуално) - когато е активно се потвърждава от кратко мигане на мигачите след затваряне на врата/капака;
6. Активиране след затваряне на врата/капак (звуково) - когато е активно се потвърждава от кратко изсвирване на клаксона след затваряне на врата/капака;
7. Сигнализиране без наличие на алармена система – не активно – ако се активира, заключването и отключването на колата се потвърждават от кратко мигане на мигачите (при това GM-модулът ще генерира код „07 грешка в алармената система”, но няма да предизвика никакви бъдещи проблеми, просто е процедура за сигурност).
....
Следва продължение.
без аларма само при заключване може да светят мигачите
11 мнения
• Страница 1 от 1