Потенциометър на радиото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Потенциометър на радиото
Колеги, прецака ми се потенциометъра на радиото - трудно увеличава и трудно намалява. До сега се рових в сайтове за електроника и не намирам такъв, който да е същия за оригиналния касетофон. Той е с малка платчица отвътре и има куплунг за лентов кабел четирижилен. Гадно е капсулован и ако се отвори, не се знае дали ще може да се затвори. Има ли някой, който да се е сблъсквал с това и как се е оправил??? Не ми се вярва да има, но все пак да попитам. Ако някой има оригинален касетофон, който да продава на части също да свирка!
Много ме дразни, че въртя по половин час, за да си намаля или увелича!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
Re: Потенциометър на радиото
Контактен спреи ала бала...
Аз така реших проблема си на стария ми опел. Но естествено касетофончето беше от 2рата световна и не ми беше жал дори и да го повредя още повече . Др вариант е да пробваш да почистиш ддз
Ти си преценяваш
Аз така реших проблема си на стария ми опел. Но естествено касетофончето беше от 2рата световна и не ми беше жал дори и да го повредя още повече . Др вариант е да пробваш да почистиш ддз
Ти си преценяваш
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Re: Потенциометър на радиото
не знам дали са едни и същи в оригиналните радиа, но защо не потърсиш нещо на старо?
Обикновен радио-касетофон работещ е около 30-40лв, а ако нещо не му е наред вероятно и по-малко. Аз продавах 3 месеца такъв без забележка, докато накрая го купи някакъв пич, за да го разглоби и пригоди за форд фиеста... Никой не ги търси!!!
Обикновен радио-касетофон работещ е около 30-40лв, а ако нещо не му е наред вероятно и по-малко. Аз продавах 3 месеца такъв без забележка, докато накрая го купи някакъв пич, за да го разглоби и пригоди за форд фиеста... Никой не ги търси!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1