Проблем с централно и зов за помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Проблем с централно и зов за помощ
Здравейте колеги, имам проблем с централното, по-точно с дистанционното, нито отключва нито заключва. Проблема е от скоро - първия път като отказа - смених батерията в ключа и работи още месец, след което пак отказа и помислих, че пак е батерия - да, ама не... и от тогава не иска и не иска.... Инициализирах ключа доста пъти и пак не пожела - днес ходих при майстор, който има ГТ1 и ИНПА вързахме и тествахме модула на централното, защото помислих, че може би е от въпросните релета срещани в доста теми, но уви.. модула е наред, а и другото, което ме кара да мисля, че е окей е това, че със ключа във вратата се отключва/заключва всичко.
Моля някой който има идея или се е сблъсквал с този проблем да се включи в темата, или някой колега, който е от младост или близо ако има 2-ри ключ да услужи да пробваме да го инициализираме при мен, за да елиминирам ключа като вариант - ключа е по стария вариант на 433.25 MHz
Моля някой който има идея или се е сблъсквал с този проблем да се включи в темата, или някой колега, който е от младост или близо ако има 2-ри ключ да услужи да пробваме да го инициализираме при мен, за да елиминирам ключа като вариант - ключа е по стария вариант на 433.25 MHz
Последна промяна skylord на 17 Яну 2010, 19:21, променена общо 1 път
Re: Проблем с централно и зов за помощ
колега пробвай пак да активира6 клю4а, може да не е станало преди .
Как да го направи6 има тема в DIY,др не знам какво да те ориентирам.
Как да го направи6 има тема в DIY,др не знам какво да те ориентирам.
- skylord
- младши ентусиаст
-
Пробвах около 50 пъти и не става и не става, четох темите как става, почва да мига ключа, но от към колата никакъв сигнал - нали трябва за заключи и отключи, обаче не иска :(
- skylord
- младши ентусиаст
-
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега какъв е тоя ключ ???
Това на Е46 ли е ключ
Аз не съм виждал такъв...
И защо долен десен бутон е такъв ( с някаква лампа) - не трябва ли да отваря багажника.
Незнам какво да те посъветвам освен да се обърнеш към колегата от ПРОДАВА, който се занимава с ключове ....
Има още една актуална тема за централното, там има координатите ...
Това на Е46 ли е ключ

И защо долен десен бутон е такъв ( с някаква лампа) - не трябва ли да отваря багажника.
Незнам какво да те посъветвам освен да се обърнеш към колегата от ПРОДАВА, който се занимава с ключове ....
Има още една актуална тема за централното, там има координатите ...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- skylord
- младши ентусиаст
-
Ами да този дето съм пуснал е от Е34 последните и някой Е36-ци имат такива...
просто формата на дистанционното не е диамант-че, а от тези който се слагат на първите Е46-ци преди 99-та и за това използвах този, като не се съобразих...
Ето и актуална снимка:

Сега ще прегледам и другата тема, но както казах човека я гледа с кви ли не софтуери и само можа да каже, че модула е окей.. Четох днес по чуждите форуми там предлагат да се тества антенния усилвател в кората отазад, но нямам осцилоскоп...
Идеята беше ако може някой да помогне с работещ ключ, за да го изключа като вариант и да се започва идилията с модулите и кабелите ако не е от него...
просто формата на дистанционното не е диамант-че, а от тези който се слагат на първите Е46-ци преди 99-та и за това използвах този, като не се съобразих...
Ето и актуална снимка:
Сега ще прегледам и другата тема, но както казах човека я гледа с кви ли не софтуери и само можа да каже, че модула е окей.. Четох днес по чуждите форуми там предлагат да се тества антенния усилвател в кората отазад, но нямам осцилоскоп...
Идеята беше ако може някой да помогне с работещ ключ, за да го изключа като вариант и да се започва идилията с модулите и кабелите ако не е от него...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Релетата?
Moже не 50, а 500 пъти да пробваш и пак да не стане инциализацията. Там е проблема за мен, щом мига като натиснеш и щом успяваш да заключиш с ключа. Нещо пропускаш! И на мен ми се е сличвало да не мога да го нстроя дълго време и най-вече е било е това, че трябва да се натиска с промеждутък от около 3 сек. когато трябва да се натисне три пъти. И тогава става! Трудно е, пробвай пак!
Колега, при мен беше така.Отворих предна лява врата,натиснах с ръка да заключя при което се заключиха и отключиха всички врати,само тя остана заключена.Затворих и нея и тогава заключих с дистанционното.Всичко си тръгна нормално.п.п. това става когато ходя на мивка,когато мият стъклата от вътре натискат централното ,а някой врати са отворени и нещо се разцентрова. 

- skylord
- младши ентусиаст
-
Благодаря за отговорите колеги, ще пробвам пак с по-големи паузи между 3-те натискания, както и това да заключа шофьорската врата, но ме съмнява да стане, защото като я вързахме на ГТ1 в менюто за ключове бяха инициализирани 4 с различни честоти а на Active key - честотата беше различна от тези инициализираните...
Съмнява ме ключа най-много и усилвателя за антената, но нямам как да ги тествам за жалост. Мислех днес да мина през някой алармаджия да ми каже дали въобще излъчва този ключ, но не ми остана време
Съмнява ме ключа най-много и усилвателя за антената, но нямам как да ги тествам за жалост. Мислех днес да мина през някой алармаджия да ми каже дали въобще излъчва този ключ, но не ми остана време

11 мнения
• Страница 1 от 1