Проблем с отчитането на горивото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с отчитането на горивото
Имам БМВ 318 бензин 2000г. и загаснах като последния ............
Започна да губи мощност и накрая изгасна.Датчика за горивото показваше на първата черта.Изтеглиха ме до бензиностанцията и колата полетя,но останових ,че не показва вярно датчика.Ако някой знае решение и приблизителна цена предварително Благодаря?!
Започна да губи мощност и накрая изгасна.Датчика за горивото показваше на първата черта.Изтеглиха ме до бензиностанцията и колата полетя,но останових ,че не показва вярно датчика.Ако някой знае решение и приблизителна цена предварително Благодаря?!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re: Проблем с отчитането на горивото
В резервоара има две кошници,в тях са разположени нивомерите.В бова кар ми искаха около 400лв за единия датчик.
Благодаря за бързия отговор!Ще проверя веднага след празниците.Весела Нова Година!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Забравих само да спомена,че моета е Diesel,съмняваме да има разлика,но все пак да знаеш.
- MasterBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '03 330ci
И аз го имах същият проблем за около месец, но после се оправи сам. Сега само от време на време съвсем малко се отклонява стрелката 

- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
При мен също не показва много точно.
Ако заредя "до горе" показва "до горе", ако е празен резервоара също показва, че е празен, но иначе имам чувството, че не е много точна стрелката
Днес например ми казваше малко под средата и заредих до горе 53 литра - странна работа.
Мисля си, че тази стрелка не е свързана директно с тоя нивомер, а минава през софтуер, който "напасва" нещата, както си иска и затова не ми дреме
Ако заредя "до горе" показва "до горе", ако е празен резервоара също показва, че е празен, но иначе имам чувството, че не е много точна стрелката

Днес например ми казваше малко под средата и заредих до горе 53 литра - странна работа.

Мисля си, че тази стрелка не е свързана директно с тоя нивомер, а минава през софтуер, който "напасва" нещата, както си иска и затова не ми дреме

6 мнения
• Страница 1 от 1