e46 огледала с подгрев
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
e46 огледала с подгрев
здр,днес забелязах че огледалата ми нямат подгрев и реших да сваля стаклото да видя кво става отзад,и с изненада забелязах че самото стакло има 2 крачета а нямам букса,може ли да се преката букса и от тези кабели които са за местенето нагоре и надолу от тях може ли да се хване ток или трябва от другаде ,защото те работят постоянно или само с задния нагревател,ако може нещо и снимки

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
Re: e46 огледала с подгрев
и аз се интересувам,никои ли незнае 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Няма да стане.
1-во - там мисля че няма постоянен +. Подава се само при регулиране на огледалата.
2-ро - консумацията на ток за подгряване е различна от тази за регулиране на огледалото и кабелите са с различно сечение (само за шофьорското - 2,5 мм; за пасажерското си е стандартно сечение - 0,5мм).
Но мисля че няма начин да мямаш кабели. Или е крадено гледалото и са му ги резнали по-надълбоко, или пак поради същата причина са изолирани и прибрани някъде вътре.
Ето ви и една схема, ако ви е от помощ:

1-во - там мисля че няма постоянен +. Подава се само при регулиране на огледалата.
2-ро - консумацията на ток за подгряване е различна от тази за регулиране на огледалото и кабелите са с различно сечение (само за шофьорското - 2,5 мм; за пасажерското си е стандартно сечение - 0,5мм).
Но мисля че няма начин да мямаш кабели. Или е крадено гледалото и са му ги резнали по-надълбоко, или пак поради същата причина са изолирани и прибрани някъде вътре.
Ето ви и една схема, ако ви е от помощ:

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Един колега с Е36 си изведе кабели от моторчетата за регулиране и му бачкат. Но не знам при Е46 как ще е положението.
Si non confectus, non reficiat.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колегата е прав че кабелитедават ток само когато е натиснат бутона за регулиране,постоянен при моторчето няма,трябва да погледна но незнам каде ще са кабелите

6 мнения
• Страница 1 от 1