Трептене на светлините
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Трептене на светлините
Наскоро си купих Е46 ката обаче още като взех колата когато превключвах на дълги започваха дългите ми светлини да премигват лекичко все едно отнякаде не дава хубава маса! (Това е при изгасен и при включен мотор!) Значи не е от реле или нещо друго щтом и при изгасен мотор ми го прави сащото премигване. Опитах се да намеря бушона за дългите светлини видях по схемата че е 9 и 32 но неможах да ги открия:) Какво направих след това почнах да изкарвам един по един всички бушони при вкючени дълги за да видя кога ще спрат да ми светят фаровете и да открия и сменя бушона можеби проблема е от него, но изкарах всичките и не ми изгаснаха вообще фаровете! Дане би да има някаде другаде други бушони или пък да са свързани по друг начин някаква идея да имате? (става бъпрос за бушоните под джабката)
МЕРСИ
МЕРСИ
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Трептене на светлините
отпред в дясно има една кутия с предпазители и релета, но и виж буксите на самите кружки може да имат отлагане и да не дават добър контакт
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Светлините ти се командват от модул за светлините. Щом примигват и на загасен двигател най-вероятно причината е в него. Ако премигват само на запален двигател, проблема най-вероятно е в алтернатор/диодна плочка.
badsharki написа:Светлините ти се командват от модул за светлините. Щом примигват и на загасен двигател най-вероятно причината е в него. Ако премигват само на запален двигател, проблема най-вероятно е в алтернатор/диодна плочка.
Да и при загасен и при вклучен двигател ми трептят НО САМО ДЪЛГИТЕ при късите светлини нямам проблем. Но първо ще проверя съвета на "сповер" за буксите на самите кружки и ще ви пиша пак!
bekone написа:Наскоро си купих Е46 ката обаче още като взех колата когато превключвах на дълги започваха дългите ми светлини да премигват лекичко все едно отнякаде не дава хубава маса! (Това е при изгасен и при включен мотор!) Значи не е от реле или нещо друго щтом и при изгасен мотор ми го прави сащото премигване. Опитах се да намеря бушона за дългите светлини видях по схемата че е 9 и 32 но неможах да ги открия:) Какво направих след това почнах да изкарвам един по един всички бушони при вкючени дълги за да видя кога ще спрат да ми светят фаровете и да открия и сменя бушона можеби проблема е от него, но изкарах всичките и не ми изгаснаха вообще фаровете! Дане би да има някаде другаде други бушони или пък да са свързани по друг начин някаква идея да имате? (става бъпрос за бушоните под джабката)
МЕРСИ
И при мен беше така колега виж си буксите на задните светлини имаш нагоряло краче при мене се оправи май беше масата на заден десен

Хммм Пламене добре ще проверя там където каза дано да е от там! Мерси за сега на всички като оправя проблема ще ви пиша.
А най-простото обяснение е, че ако е би-ксенон просто крушхката си заминава 

plamen_hh написа:bekone написа:Наскоро си купих Е46 ката обаче още като взех колата когато превключвах на дълги започваха дългите ми светлини да премигват лекичко все едно отнякаде не дава хубава маса! (Това е при изгасен и при включен мотор!) Значи не е от реле или нещо друго щтом и при изгасен мотор ми го прави сащото премигване. Опитах се да намеря бушона за дългите светлини видях по схемата че е 9 и 32 но неможах да ги открия:) Какво направих след това почнах да изкарвам един по един всички бушони при вкючени дълги за да видя кога ще спрат да ми светят фаровете и да открия и сменя бушона можеби проблема е от него, но изкарах всичките и не ми изгаснаха вообще фаровете! Дане би да има някаде другаде други бушони или пък да са свързани по друг начин някаква идея да имате? (става бъпрос за бушоните под джабката)
МЕРСИ
И при мен беше така колега виж си буксите на задните светлини имаш нагоряло краче при мене се оправи май беше масата на заден десен
Пламене Мерси и моя проблем излезна същия

- iu_bmw_alpin
- Потребител
-
здрвейте и от мен колеги,при мен е същия проблем,така си я купих колата,но само при работещ мотор ми трептят светлините(вси4ките)не само дългите 

9 мнения
• Страница 1 от 1