относно пръскалките на чистачките

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

относно пръскалките на чистачките

Мнение от aleke » 20 Дек 2009, 0:11

колеги извиниаваите за глупавиа вапрос, но немога да разбера как се регулират пръскалките. искам малко да ги вдигна ама ядец, рових със една игла един час и нищо има само една цепка и това е а иначе пръскат двоино, нещо разглабиалисе :dunno:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Re: относно пръскалките на чистачките

Мнение от ///M_Martin » 20 Дек 2009, 12:55

Колега с много малка и тънка игличка регулираш малките метални "пишчици"-ти си избираш посоката.Имаше една тема къде и как трябва да пръскат пръскалките по редното стъкло-потърси я чрез търсачката ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 21 Дек 2009, 11:17

aleke написа:колеги извиниаваите за глупавиа вапрос, но немога да разбера как се регулират пръскалките. искам малко да ги вдигна ама ядец, рових със една игла един час и нищо има само една цепка и това е а иначе пръскат двоино, нещо разглабиалисе :dunno:

Ако нямаш подгрев на пръскалките, Гледай да регулираш при по топло време. Пнеже са змръзнали и можеш да счупиш иглата в тях и тогава вече става големият филм.

Потребител
Аватар

Мнение от aleke » 21 Дек 2009, 16:16

колега ясно за металните пишки обаче при мен ги ниама или несе вижда, има само една цепка и нищо друго. попринцип при мен го распрашава, дали затова неги виждам тиа металните. иначе съм прочел всичко написано по темата. незнам дали има значение че е феиска със подгриаване на водата, пръскачки на фаровете и дъра бъра.

Назад към E46