относно пръскалките на чистачките
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
относно пръскалките на чистачките
колеги извиниаваите за глупавиа вапрос, но немога да разбера как се регулират пръскалките. искам малко да ги вдигна ама ядец, рових със една игла един час и нищо има само една цепка и това е а иначе пръскат двоино, нещо разглабиалисе 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: относно пръскалките на чистачките
Колега с много малка и тънка игличка регулираш малките метални "пишчици"-ти си избираш посоката.Имаше една тема къде и как трябва да пръскат пръскалките по редното стъкло-потърси я чрез търсачката 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
aleke написа:колеги извиниаваите за глупавиа вапрос, но немога да разбера как се регулират пръскалките. искам малко да ги вдигна ама ядец, рових със една игла един час и нищо има само една цепка и това е а иначе пръскат двоино, нещо разглабиалисе
Ако нямаш подгрев на пръскалките, Гледай да регулираш при по топло време. Пнеже са змръзнали и можеш да счупиш иглата в тях и тогава вече става големият филм.
колега ясно за металните пишки обаче при мен ги ниама или несе вижда, има само една цепка и нищо друго. попринцип при мен го распрашава, дали затова неги виждам тиа металните. иначе съм прочел всичко написано по темата. незнам дали има значение че е феиска със подгриаване на водата, пръскачки на фаровете и дъра бъра.
4 мнения
• Страница 1 от 1