Какво ще ме посъветвате за разпределителен вал?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Какво ще ме посъветвате за разпределителен вал?
Здравейте , бих желал да се допитам до компетентното ви мнение. Какво ще ме посъветвате за спортен разпределителен вал за Е46 318си 118 кс. . Някой слагал ли си е ? Каква е цената приблизително , от къде може да се закупи и евентуално какво може да се очаква след смяната му ? Благодаря ви предварително !!!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Какво ще ме посъветвате за разпределителен вал?
Само от вал почти нищо няма да спечелиш. Трябва и доста други неща да направиш по мотора за да тръгне осезаемо. Моя съвет към теб е да не се занимаваш с това.
Si non confectus, non reficiat.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
имаше тема един колега преди 2 години си беше слагал шрик вал беше сменил софта и аз мислех подобни трансплантации, но говорих с него и момчето каза, че няма кой знае каква промяна освен в набиването на мн пари и е напълно безмислено,по лесно и евтино ще ти е да сложиш по голям мотор 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Zagy написа:Само от вал почти нищо няма да спечелиш. Трябва и доста други неща да направиш по мотора за да тръгне осезаемо. Моя съвет към теб е да не се занимаваш с това.
Колега а подмяната на вал със такъв от 18-ка ще вдигне ли 13-те коня на 316 м43б19 105 коня ??? Съжелявам че пиша в темата на колегата.
- spower
- старши ентусиаст
-
Rundev написа:Zagy написа:Само от вал почти нищо няма да спечелиш. Трябва и доста други неща да направиш по мотора за да тръгне осезаемо. Моя съвет към теб е да не се занимаваш с това.
Колега а подмяната на вал със такъв от 18-ка ще вдигне ли 13-те коня на 316 м43б19 105 коня ??? Съжелявам че пиша в темата на колегата.
разликата на 316 и 318 при е46 М43ту19 е в електрониката

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
spower написа:Rundev написа:Zagy написа:Само от вал почти нищо няма да спечелиш. Трябва и доста други неща да направиш по мотора за да тръгне осезаемо. Моя съвет към теб е да не се занимаваш с това.
Нали го обсъждахме тоя въпрос..............

- spower
- старши ентусиаст
-
Rundev написа:spower написа:Rundev написа:Zagy написа:Само от вал почти нищо няма да спечелиш. Трябва и доста други неща да направиш по мотора за да тръгне осезаемо. Моя съвет към теб е да не се занимаваш с това.
Нали го обсъждахме тоя въпрос..............нали се оказа че е във вала?????? Как сега пак изведнъж в електрониката...........
![]()
Моя е грешката сега ги погледнах по парт номер за 318 11311739176 за 316-11311436853 в този случай трябва да се сравнят и останалите части /лагери,повдигачи, клапани и тн./ по парт номер за да стане ясно дали само с вала ще има промяна

7 мнения
• Страница 1 от 1