E46 губи мощност
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
E46 губи мощност
Здравейте колеги ! Проблем с е46 2000 318 и . От известно време губи мощност сеедно едва ли не ми е запушен ауспоха или нешто друго ... сменени са всички филттри няма проблеми на таблото. На нагорнещетрудно набира ... Започна да вдига само до 130 УЖАС ! Изпреварва трудно а като си натиснеп гаста вдига оборотите двигателя си рамжи а колата не варви . Постепенно излезна този проблем преди няколко месеца си беше стрела. Ше мина през сервиз но сега точно имам работа и ми е интересно какво може да бъде .
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: E46 губи мощност
Добре дошъл във форума, колега!
Благодаря за информацията, но ние нямаме никакво отношение по работата на сервизите или на твоето разпределение на свободно време. Това е технически форум за оказване на помощ, в който първо се четат важните теми, после се използва търсачка и ако не се намери необходимата информация чак тогава се пуска нова тема.
И понеже не е ясно какво искаш да попиташ в поста си, ще си позволя да предположа, че се интересуваш какъв е евентуално проблема в колата ти. Най-вероятно ше се наложи да си смениш съединителя. Ако си с ръчна СК. Сменя се комплект.

Благодаря за информацията, но ние нямаме никакво отношение по работата на сервизите или на твоето разпределение на свободно време. Това е технически форум за оказване на помощ, в който първо се четат важните теми, после се използва търсачка и ако не се намери необходимата информация чак тогава се пуска нова тема.
И понеже не е ясно какво искаш да попиташ в поста си, ще си позволя да предположа, че се интересуваш какъв е евентуално проблема в колата ти. Най-вероятно ше се наложи да си смениш съединителя. Ако си с ръчна СК. Сменя се комплект.
- diak007
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: e46 m3, x5
100% е съединител (буксува) ... наскоро имах същия проблем ... отивай да го сменяш ...
мисля че моя ми струва около 300лв ама не съм сигурен ...
мисля че моя ми струва около 300лв ама не съм сигурен ...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Или много запушен катализатор, или дебитомер. Ако съединителя е толкова зле, губенето на мощност ще му е най-малкия проблем.
Never mistake motion for action...
- zl000
- Потребител
-
Да исках да попитам какви пречини могат да са за този проблем . Набира сеедно с 40 километра сам пуснал 5-та и сам натиснал гаста до край. В Мкар ми казаха преди месец че е дошло време да сменям сперачна течност ( на всеки 2 години се сменяла ) Дали защото несам я сменил компютара може нещо да ме спъва ?
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Leon написа:Или много запушен катализатор, или дебитомер. Ако съединителя е толкова зле, губенето на мощност ще му е най-малкия проблем.
+1. Ако съединителя си заминава ще приплъзва...
Si non confectus, non reficiat.
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
А колега как ти е разхода.. защото ако е дебитомер може да ти прави тези проблеми придружени с по-голям разход на гориво..
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- zl000
- Потребител
-
Саеденитела по принцип няма проблем мисля 4е е дебитомера ..... Като настъпя и ми вру6та оборотите и се чува впрускване с прекусжане на горивото ... Особено ако я запаля на сутрента най се осеща на студено . Натискам педала и се чува звук на гориво - впръскване с прекъсване и да трепти колата ....
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
Колега аз залагам на дебитомер... лошото вървене на колата загубата на обороти и все едно се дави... и все пак си виж разхода на гориво ако е дебитомер пак ти казвам разхода трябва да се е качил.. успех!!! и да кажеш какво е било 

- zl000
- Потребител
-
колега иаз така мисля края на тази началото на другата седмица ще я закарам да я проверят и ще дам инфо какво е било ... Ех тези бмв-та .... обичам си го повече от жената 

БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
11 мнения
• Страница 1 от 1