Умря!!!Моля помогнете... --- ПРОБЛЕМ РЕШЕН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
Умря!!!Моля помогнете... --- ПРОБЛЕМ РЕШЕН
Здравейте колеги, за два дни (вчера и днес) минах около 300км и колата нямаше проблем но като се прибрах в София покарах малко спрях за 30-40мин и после като запалих колата не държеше обороти и гаснеш давах и газ но все едно не натискам педала в крайна сметка тръгна.. след което я оставих около 2 часа и като се качих отново същия проблем с оборотите но само 1 път след което стартера върти но колата не пали дръпнаха ме и като се опитах да я запаля и колата все едно проработи вътр оборотите си държат на скороста с която ме дърппат но като натиска педала за газ все едно нищо не натискам а като натисна съединителя и гасне.Моля някой ако се е сблъсквал с този проблем да сподели а тези които разбират повече от коли да изкажат мнение.Предватително благодаря на всеки един от вас който ще се опита да ми помогне!
Последна промяна mittko на 05 Ное 2009, 19:07, променена общо 1 път
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Умря!!!Моля помогнете...
я най-добре я закарай за диагностика,че така както го обесняваш може да са много неща....
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
Днес след работа ще я карам да й направят една диагностика... аз си мислих нещо за бензинова помпа а тя май не излиза на диагностиката... а дебитомер ако беше май щеше да пали.. ще ми кажете ли все пак ориентировъчно какво може да е..
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Най вероятно ти е помпата.....
Мисля,че моят проблем е подобен...http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=173324
Ако намериш решение на твоя проблем,моля драсни едно ЛС,колега!

Ако намериш решение на твоя проблем,моля драсни едно ЛС,колега!

- Dacheff
- Потребител
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E92 M3
mittko написа:Днес след работа ще я карам да й направят една диагностика... аз си мислих нещо за бензинова помпа а тя май не излиза на диагностиката... а дебитомер ако беше май щеше да пали.. ще ми кажете ли все пак ориентировъчно какво може да е..
Излиза...
Bayerische Motoren Werke...BMW...sonst nichts...
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
Утре вечер ще я карам на диагностика и ще ви кажа какъв е бил проблема... имам и друг въпрос може ли да са ми сипали дизел вместо бензин.. защото на бензинджията му казах бензин но като платих ми дадоха само бележка от пос терминала защото плащах с карта и не мога да видя какво съм заредил? Имам съмнения защото на същата бензиностанция на една приятелка вместо дизел й бяха сипали бензин... и ако имате някакви предположения моля кажете ги за да съм подготвен утре 

- Dacheff
- Потребител
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E92 M3
И дебитомер няма да ти е, защото си прав - щеше да пали. Ако беше дебитомер, щеше да губиш мощност в движение. На мен така ми правеше - както си подавам газ, изведнъж колата заглъхва, губя мощност, след което пак рязко ускорява. За щастие не ми се наложе да сменям дебитомера, а само го изпръскаха със специален спрей и се оправиха нещата. Кажи като минеш диагностиката какво е било 

Bayerische Motoren Werke...BMW...sonst nichts...
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
Колеги снощи я закачихме на комп не показа никаква грешка но се оказа че бензиновата помпа е тръгнала да издава багажа... след като я свалихме и я поразмърдахме и дадохме ток от друг акомулатор помпата тръгна... 10мин по-късно отново същия проблем.. като потупам малко на мястото под задната седалка където е помпата и се оправя за известно време... така че ще я карам да ми сменят помпата.. но преди това ще видим дали стига ток до нея.. за да сме сигурни че тя е проблема..
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Умря!!!Моля помогнете... --- ПРОБЛЕМ РЕШЕН
Както ти казах по горе .... че е помпа
11 мнения
• Страница 1 от 1