датчик на термостата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
датчик на термостата
здравейте колеги имам един проблем,който и да питам вссеки различно нещо ми казва.
става въпрос за датчика който е на термистата (поз. 13 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35). Този датчик на моята кола е направо "изкормена" незнам как е станало и незнам от кога е така. въпроса ми е знаели някой за какво служи??
Перката си включва нормално, температурата си показва т.е. нещо не редно не виждам, а за ремонтирането му няма начин трябва да сменям термостата
става въпрос за датчика който е на термистата (поз. 13 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35). Този датчик на моята кола е направо "изкормена" незнам как е станало и незнам от кога е така. въпроса ми е знаели някой за какво служи??
Перката си включва нормално, температурата си показва т.е. нещо не редно не виждам, а за ремонтирането му няма начин трябва да сменям термостата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
- georgikostov
- Потребител
-
- Кара: бмв-е46 320д
Re: датчик на термостата
ми колега и аз незнам какжо да ти кажа.при мен е мн сериозен проблема с този термостат.смених го и пак не може да работи като хората.смисъл такув тя загрява но като я карам извънградско ми изстива.незнам ве4а какво да я правя.дали не е датчика незнам
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
georgikostov написа:ми колега и аз незнам какжо да ти кажа.при мен е мн сериозен проблема с този термостат.смених го и пак не може да работи като хората.смисъл такув тя загрява но като я карам извънградско ми изстива.незнам ве4а какво да я правя.дали не е датчика незнам
Колега провери си перката дали ти се включва много е вероятно там да ти е проблема щом извън градско си изстива както си написал.
Най-вероятно не ти работи и затова на място и в града загрява, а извънградско се получава охлаждането от въздушната струя.
Виж тя дори и да работи може да не включва високите степени и пак от нея да загрява тя е една за климатроника и за двигателя просто взима информацията за това как да работи от различни датчици.
Провери си я в сервиз с хубава програма, където знаят какво правят иначе ще прецакаш мотора като го прегрееш.
Успех
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
термостата се проверява като загрее и отвори трябва да загрее и големи кръг
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Термостата се проверява в кана гореща вода, с нагревател и термометър. Трябва да отваря след 88 С.
- georgikostov
- Потребител
-
- Кара: бмв-е46 320д
е да де но при мен проблема е там че смених го с чисто нов термостат и пак.смисъл тои не иска да затжори големия кръг.и при енерция или поддърйане на една скорост смисъл малка не мн жисока колата изстижа малко не мн.не влиза в студеното.дали е възможно да е фалшив тоя термостат?
и в крайна сметка някой ще ми кажели за какво е този датчик който е на термостата?? 

хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
8 мнения
• Страница 1 от 1