Проблем с BMW 320 I
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Проблем с BMW 320 I
Здравейте колеги от няколко дена ми се появи един проблем който незнам точно на какво може да се дължи за това реших да се допитам към Вас. Значи проблемът ми е следния когато включа 1-ва предавка и реша да потегля при подаване на гас и отпускане на съединителя двигателя започва да работи малко по нервно и се усещат леки вибрации които ги нямаше до преди няколко дни, а днес на таблото ми светна и жълтата лампа за двигателя.
Ще съм благодарен ако някой успее да ми помогне.
Ще съм благодарен ако някой успее да ми помогне.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
Re: Проблем с BMW 320 I
Колега, имах същия проблем с претрисането при тръгване, смених съединителя и се оправи. По въпроса за лампата, предполагам, че ламбда сонда имаш за смяна (може и от това да е проблема при тръгване). Това е само мнение,немога да кажа със сигурност. Успех!
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
divvakka написа:Колега, имах същия проблем с претрисането при тръгване, смених съединителя и се оправи. По въпроса за лампата, предполагам, че ламбда сонда имаш за смяна (може и от това да е проблема при тръгване). Това е само мнение,немога да кажа със сигурност. Успех!
При мен проблемът не е в съединителя в това съм убеден защото и на празен ход при подаване на гас двигателя притриса.
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
колега как претриса?работят ли 6-те цилиндъра,да не е изгоряла някоя бобина?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
DiMIcha84 написа:divvakka написа:Колега, имах същия проблем с претрисането при тръгване, смених съединителя и се оправи. По въпроса за лампата, предполагам, че ламбда сонда имаш за смяна (може и от това да е проблема при тръгване). Това е само мнение,немога да кажа със сигурност. Успех!
При мен проблемът не е в съединителя в това съм убеден защото и на празен ход при подаване на гас двигателя притриса.
А за маховика сигурен ли си, проверил си го? Не е задължително да е посинял или надран. Може да се получава леко биене и от там да ти претриса.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1