колеги, има ли angel eyes имитация на оригинални?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

колеги, има ли angel eyes имитация на оригинални?

Мнение от kasabov » 14 Сеп 2009, 0:34

колеги,

някой знае ли дали съществуват ангелски очи за Е46, които изглеждат като оригиналните примерно на Е90 и останалите. Предполагам, че трябва да са LED, жълтички и т.н...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 14 Сеп 2009, 8:55

ако искаш да са като оригиналните с същите крушки-мисля че няма ,има диодни,ццфл но такива несъм чувал и виждал,а ако питаш само за цвета да са жълти-ИМА
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 14 Сеп 2009, 11:53

колега при по-новите модели съм забелязъл, че дългите са доста по-малък кръг от късите - ако това целиш има една врътка с лупите, но да ти кажа незнам как става. Иначе аз съм с жълти CCFL (може да видиш галерията) и бих казъл че съм много доволен - през деня се виждат перфектно

п.п.
мисля, че колегата babuna в Продава има вариянта за лупите
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Сеп 2009, 15:39

Ми оригинални за Е46 няма как да има, защото няма АЕ на Е46.
Относно цвета - има жълти (и диодни, и ЦЦФЛ). Оригиналните на другите модели БМВ са с диоди :idea:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kasabov » 14 Сеп 2009, 15:57

значи освен да се търсят някви диодни, жълти. Но като се загледат оригиналните - първо, че май е различно жълтото и 2) по оригиналните светлината съвсем не е равномерна. А тия дето се продават изглежда равномерна...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Сеп 2009, 16:00

kasabov написа:значи освен да се търсят някви диодни, жълти. Но като се загледат оригиналните - първо, че май е различно жълтото и 2) по оригиналните светлината съвсем не е равномерна. А тия дето се продават изглежда равномерна...

Само да знаеш, че диодните АЕ дето се продават (вече почти не се и продават) през деня почти не се забелязват.
По-добре си вземи ЦЦФЛ с жълт цвят (виж колегата по-горе има снимки).
Аз имах и от двата модела , но и двата в край на сметка хванаха пътя и сега съм с сток габарити ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 14 Сеп 2009, 19:43

Аз имах и от двата модела , но и двата в край на сметка хванаха пътя и сега съм с сток габарити ;)

В този ред на мисли май и моите ще го хващат защото ми писна да сменям разтопени конвертори :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 14 Сеп 2009, 19:51

Аз си мисля дали премигването при запалване и при изключени фарове на работещ двигател не допринася за скъсяване на живота на ринговете и трафчетата :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от _OSMICATA_ » 15 Сеп 2009, 0:04

kiko™ написа:Аз си мисля дали премигването при запалване и при изключени фарове на работещ двигател не допринася за скъсяване на живота на ринговете и трафчетата :confused:

Не допринася колега.

НО и аз искам да отбележа, че в момента на пазара има нови баласти с по 3мм по големи от всякаде спрямо старите и горят през няколко дена :?:

Старите не горяха така имам монтирани преди повече от година и нямат проблеми а тия новите :evil:

Трябва да се търсят по качествени защото наистина е много досадно постоянно да проверяваш дали не са изгорели вече :confused:
Come play with POWER

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 15 Сеп 2009, 1:09

Проблема им е че загряват сериозно при работа(в следствие на което се стопяват),и не е желателно да се ползват при високи външни температури.Тука у Greece е доста горещо лятото и вече съм сменил 5 такива "екстри",докато зимата съм я оставял на габарит по час,два и няма проблеми.
Изображение

Назад към E46