Нови чистачки?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
Нови чистачки?
Здравейте колеги бихте ли ми препоръчали някакви чистачки или каквито взема... и ако може ориентировъчна цена
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Нови чистачки?
mittko написа:Здравейте колеги бихте ли ми препоръчали някакви чистачки или каквито взема... и ако може ориентировъчна цена
На Бош около 50лв.
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Колега, лично аз ползвах Valeo (продадоха ми ги за оригинални) цената беше около 35лв. почистваха добре около месец, след което ги замених с по-евтини (някаква измислена марка)... с които нямам проблеми засега.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз си купих от Метро едни китайски безраменни и чистят доста добре стана ги карам половин година мисля ,че беше 7лв едната
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Варинатите са няколко:
оригинални : около 100 лв. (дилърите)
Бош Аеро Туин: около 60 лв. (Авто+)
Шампион плоски : около 50лв. двете (те са на бройка)(ОМВ)
Шампион (от тия обикновените) : 25лв. чистят добре , но не са аеродинамични и над 150км/ч е "интересно" (ОМВ и на други места)
китайски,турски и т.н. боклуци по 10лв. - крайно непрепоръчителни (магазин " ЛЕВЧЕ" и тунинг-маниите)
ПП: аз карам с Шампион обикновени, но е малко дразнещо това че нямат аеродинамика, но има и един плюс в това - когато вали не се "напъвам" много,много.
На предишното БМВ си бях купил аеро-туин на БОШ и бях повече от доволен 2 години, та мисля като тия сдадат багажа (а за сега не се очертава) да си купя пак такива
оригинални : около 100 лв. (дилърите)
Бош Аеро Туин: около 60 лв. (Авто+)
Шампион плоски : около 50лв. двете (те са на бройка)(ОМВ)
Шампион (от тия обикновените) : 25лв. чистят добре , но не са аеродинамични и над 150км/ч е "интересно" (ОМВ и на други места)
китайски,турски и т.н. боклуци по 10лв. - крайно непрепоръчителни (магазин " ЛЕВЧЕ" и тунинг-маниите)
ПП: аз карам с Шампион обикновени, но е малко дразнещо това че нямат аеродинамика, но има и един плюс в това - когато вали не се "напъвам" много,много.
На предишното БМВ си бях купил аеро-туин на БОШ и бях повече от доволен 2 години, та мисля като тия сдадат багажа (а за сега не се очертава) да си купя пак такива
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Next написа:Аз си купих от Метро едни китайски безраменни и чистят доста добре стана ги карам половин година мисля ,че беше 7лв едната
аз също това направих преди 7-8 месеца,може да са евтини боклуци продаваха се на размер реших да пробвам безраменни и останах очарован нито шумят нито размазват...поне до сега

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами колеги то така е по добре за 15 лева си взех 2 чистачки и ме караха цяла година.така че за колегата които е взел бош за 80 лева и е карал 2 години,по добре да си купи 2-пъти от тези по 15 и ще даде 30 и ще му останат пари за още-лично мое мнение

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
преди време купих ефтени чистачки от Бриколаж, изкарах им перата и ги сложих на оригиналните. Няма и 9 месеца и се разкъсаха. Сега взех Бош аеро със спойлерчето както си е по дефоут!
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Нови чистачки?
vavilon написа:mittko написа:Здравейте колеги бихте ли ми препоръчали някакви чистачки или каквито взема... и ако може ориентировъчна цена
На Бош около 50лв.
Аз дадох 55 лева за тях но до момента не са мраднали 8-ми месец.
11 мнения
• Страница 1 от 1