Багажника не се отключва от централното на ключа :(
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Багажника не се отключва от централното на ключа :(
До скоро като отключвах колата се отваряше всичко но от 2-3 дни багажника се отваря само от копчето на ключа и централното не го лови. Сигурно е някаква комбинация от копчета но аз не я знам. Моля помагайте 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
ForzaBMW написа:провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място
Подкрепям мнението

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
при мен се беше получило и можех само с ключа да го отворя - трябва да си разглобиш механизма за отваряне и да видиш дали е в ред. При мен пластината която когато трагнеш да отваряш багажника натиска копчето се беше отдалечила доста (вероятно от летните жеги) и не правеше контакт механизма и поради тази причина дори и да е отключен не се отваряше
като се разглоби и види придобива по-голяма яснота и смисал всичко по-горе

като се разглоби и види придобива по-голяма яснота и смисал всичко по-горе

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Rundev написа:ForzaBMW написа:провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място
Подкрепям мнението
Ръчно с ключа ще ми е малко трудно поради липсата на дупка където да го вкарам

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
При мен е същата работа - мога да отварям багажника само от ключалката като вкарам ключа и врътна наляво или като натисна копчето на ключа. Копчето над номера на капака не работи!
Ако разбереш как се оправя пиши!
Ако разбереш как се оправя пиши!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Алелеее чак сега излезнах и проверих и съм имал и аз ключалка
Добре е за 2 месеца ххахаха Много съм зле

Re: Багажника не се отключва от централното на ключа :(
ceno83 написа:До скоро като отключвах колата се отваряше всичко но от 2-3 дни багажника се отваря само от копчето на ключа и централното не го лови. Сигурно е някаква комбинация от копчета но аз не я знам. Моля помагайте
Като за начало да попитам от скоро ли е така или след като е регистрира или още от преди това?

8 мнения
• Страница 1 от 1