Багажника не се отключва от централното на ключа :(

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Багажника не се отключва от централното на ключа :(

Мнение от ceno83 » 31 Авг 2009, 10:22

До скоро като отключвах колата се отваряше всичко но от 2-3 дни багажника се отваря само от копчето на ключа и централното не го лови. Сигурно е някаква комбинация от копчета но аз не я знам. Моля помагайте :)
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 31 Авг 2009, 12:26

провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 31 Авг 2009, 13:06

ForzaBMW написа:провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място

Подкрепям мнението :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 31 Авг 2009, 13:18

при мен се беше получило и можех само с ключа да го отворя - трябва да си разглобиш механизма за отваряне и да видиш дали е в ред. При мен пластината която когато трагнеш да отваряш багажника натиска копчето се беше отдалечила доста (вероятно от летните жеги) и не правеше контакт механизма и поради тази причина дори и да е отключен не се отваряше :)

като се разглоби и види придобива по-голяма яснота и смисал всичко по-горе ;)
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 02 Сеп 2009, 10:09

Rundev написа:
ForzaBMW написа:провери дали не си го заключил ръчно/с ключа. ако е така просто отключи багажника с ключа и после нещата си идват на място

Подкрепям мнението :)

Ръчно с ключа ще ми е малко трудно поради липсата на дупка където да го вкарам :) Иначе пробвах доста комбинации отключено заключено и пак не става. Само с ел. отключване за багажника от копчето на ключа .... :(
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 02 Сеп 2009, 10:34

При мен е същата работа - мога да отварям багажника само от ключалката като вкарам ключа и врътна наляво или като натисна копчето на ключа. Копчето над номера на капака не работи!
Ако разбереш как се оправя пиши!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 02 Сеп 2009, 11:17

Алелеее чак сега излезнах и проверих и съм имал и аз ключалка :) :) Добре е за 2 месеца ххахаха Много съм зле

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Багажника не се отключва от централното на ключа :(

Мнение от kasico » 07 Сеп 2009, 16:33

ceno83 написа:До скоро като отключвах колата се отваряше всичко но от 2-3 дни багажника се отваря само от копчето на ключа и централното не го лови. Сигурно е някаква комбинация от копчета но аз не я знам. Моля помагайте :)

Като за начало да попитам от скоро ли е така или след като е регистрира или още от преди това? :) Питам те това защото преди да е регистрирам при мен всичко беше наред, но след като ми сложиха номерата (всички знаем че разпробиват за да го нитнат задния номер) спря да ми се отваря от централното на ключа и от копчето на багажника което е. Оказа се че при разпробиването бургията е ударила и извадила буксата за ел управлението на багажника. При мен се случи така и просто е вкарах и всичко проработи. Но има и друго.. ако е от това да знаеш че на таблото ще ти свети лампата за отворен баганик постоянно. Успех и дано не е нищо сериозно.

Назад към E46