Поредният въпрос за задните светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Поредният въпрос за задните светлини
Колеги,проблема ми е че от известно време лампата за изгоряли задни светлини започна да свети напрекъснато.Е...случва се да изгасне по някои път но си свети нон стоп като забелязах че гасне предимно на светофар когато съм натиснал спирачката.След като дам газ отново светва.
Чел съм темите и знам за проблема.Проверих всички крушки,буксата,кабелите,светлините на номера - няма нагар,кабелите и крушките са си здрави,всичко е наред.
Някакви идеи?
Чел съм темите и знам за проблема.Проверих всички крушки,буксата,кабелите,светлините на номера - няма нагар,кабелите и крушките са си здрави,всичко е наред.
Някакви идеи?

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Debeliaaa
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW 320d
задни светлини
Здрвейте на всички ,
отскоро имам Е46 320д и имам сащия проблем ,като видях темата решех да се включа, много ще се радвам на някое мнение
отскоро имам Е46 320д и имам сащия проблем ,като видях темата решех да се включа, много ще се радвам на някое мнение
BUB
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Да си призная и аз незнам как,къде минават кабелите,но съм чувал,че като свети за изгоряли задни светлини понякога имал вина 3-тата стоп светлина.Дано някой който знае да помогне...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Двете лампички , дето осветяват номера дали са наред
Също така виж и масата на стопа, който прави проблем (кафява жичка)

Също така виж и масата на стопа, който прави проблем (кафява жичка)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320d,2001, 136 к.с
имах същия проблем, при мен беше нагорял кафевия кабел, пробвай ако успеш да измъкнеш обувчиците да ги зачистиш и да ги понатисшеш повече за по добър контакт, би трябвало да ти се оправи проблема ,разбира се ако всички други светлини - 3ти стоп , и за номерата ти светят .Случва се и към края на живота си крушката да намаля кнсумацията си и дачика да отчита , така че пробвай и и с други крушки ако не се оправи.
Успех !
Успех !
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Поредният въпрос за задните светлини
Frank написа:Колеги,проблема ми е че от известно време лампата за изгоряли задни светлини започна да свети напрекъснато.Е...случва се да изгасне по някои път но си свети нон стоп като забелязах че гасне предимно на светофар когато съм натиснал спирачката.След като дам газ отново светва.
Някакви идеи?
а колега случаино да си с диодни стопове
ако си с обикновенни си смени крушките на стопа с нови макар и те да светат и кажи кво е станало

с обикновени крушки съм. смених ги всичките крушки.
вчера отново разглобих стопа но този път преместих кабела на буксата да минава под друг ъгъл.явно има някякъв ефект тъй като вече не свети постоянно.днес сутринта например лампата въобще не ме е тормозила.
не ми е ясно как да си махна кафявата жица тъй като явно някоя от тях не прави добър контакт с буксата.ще дадете ли разяснение плс?
вчера отново разглобих стопа но този път преместих кабела на буксата да минава под друг ъгъл.явно има някякъв ефект тъй като вече не свети постоянно.днес сутринта например лампата въобще не ме е тормозила.
не ми е ясно как да си махна кафявата жица тъй като явно някоя от тях не прави добър контакт с буксата.ще дадете ли разяснение плс?
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
15 мнения
• Страница 1 от 1