Акомулатор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Акомулатор
Здравейте колеги,проблема е следния-карам с оригиналния акомулатор и от седмиаца го усещам,че не върти както трябва.Днес го свалих и през прозорчето виждам зелено ,само ако го разклатя.Според мен трябва да му се долее електролит,но ,така е запечатан,че ме е истрах да го напъна.Правил ли го е някой досега?
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
колега,колкото и дати е неприятно те напуска.може даго закрепиш до зимата,но в студовете ще откаже и то в внай неподходящия момент 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Колегата е прав един акумулатор почнеш ли да го зареждаш само отлагаш временно момента когато ще си купиш нов.
Аз поне до сега на всичките ми коли по тази причина съм сменил най-малко 5 акумулатора.
Аз поне до сега на всичките ми коли по тази причина съм сменил най-малко 5 акумулатора.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
преди на един нисан една зимна сутрин ,става баща ми и няма грам ток,ама лампите несветят,зареди го и от тогава сигорно цялата зима и даже около 4-5 месца след това без проблем,така че пробваи го зареди и тогава нов

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
И естестенно да не забравяме добро зарядно по възможност профисионално. Иначее.. си зарждаме дедовият.
5 мнения
• Страница 1 от 1