малко проблемче с накладките на ръчната
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
малко проблемче с накладките на ръчната
здравейте момчета.искам да се допитам относно смяна на накладки на ръчната защото бях в сервиз и ми казаха че там е проблема,но има една малка подробност,че съм в Англия и тук ще ме одерат жив.задните накладки ги смених без проблем но за тези ако някои има схема или да каже нещо по въпроса ще сам мн благодарен.мерси предварително
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега схемата е
1 сваляш колелото
2. махаш спирачния апарат
3. развиваж болчетата които държат диска
4. с леко почукване по диска сваляш и него
5. накладките се виждат вече и ги сменяш
Ако не стане с почукване на диска (при мен не стана ) пробваш да вдигнеш задницата на колата вкарваш някоя скорост и рязко да натискаш спирачките (едно време така правеха с жигулите). Не забравяй да изключиш asc
Ако съм пропуснал нещо някой да ме допълни
1 сваляш колелото
2. махаш спирачния апарат
3. развиваж болчетата които държат диска
4. с леко почукване по диска сваляш и него
5. накладките се виждат вече и ги сменяш
Ако не стане с почукване на диска (при мен не стана ) пробваш да вдигнеш задницата на колата вкарваш някоя скорост и рязко да натискаш спирачките (едно време така правеха с жигулите). Не забравяй да изключиш asc
Ако съм пропуснал нещо някой да ме допълни
mm
мерси много колега.колко парички горе долу ти стапиха.тук в англия учудващо са мн ефтини.четирите задни накладки бяха 15 паунда(32 лв),а за ръчната са също толкова някаде.и пак мерси за помоща
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Колега незнам колко парички са, защото моите бяха нови. Аз свалях за да ги проверя как са. Добра е идеята ти да се видим. Ако искаш може да заповядаш на сбирките които се провеждат в Троян. За повече информация може да получиш от сайта ни http://www.bmwclub-troyan.hit.bg/
Ще се радвам много да се запознаем. Поздрави
Ще се радвам много да се запознаем. Поздрави
6 мнения
• Страница 1 от 1