някой от варна с GT1 DIS
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
някой от варна с GT1 DIS
Дори да нямате вградена фабрична аларма можете да активирате тази функция посредством кодировка с GT1 DIS
интересува ме точно това,при кого мога да отида да ми го активира във варна
panafon написа:Дори да нямате вградена фабрична аларма можете да активирате тази функция посредством кодировка с GT1 DIS

нали някой каза че така се активират мигачите при отключване и заключване? Освен това да е идеята. Иначе най-вероятно ще трупаш още грешки след активирането на този ретрофит. Всъщност и аз не мога да открия мигането при отключване и това ми е останал като вариант за изпробване
Възможно ли е да се "деактивира" по някакъв начив този ретрофит в последствие?

© написа:нали някой каза че така се активират мигачите при отключване и заключване? Освен това да е идеята. Иначе най-вероятно ще трупаш още грешки след активирането на този ретрофит. Всъщност и аз не мога да открия мигането при отключване и това ми е останал като вариант за изпробване![]()
1 Car Memory
Confirmation without anti-theft alarm system
© написа:за съжаление, там ми се струва, че имам само една опция, която активирах и така получих мигане при заключване
явно моята кола са я орязали от тази екстрата за мигане при отключване![]()
или пък аз не съм наясно какво да правя и къде точно да търся това
Възможно е защото при различни коли има различни възможности. Програмирах на една "американка" и при нея можеше да се активира акустичен сигнал, но нямаше възможност за визуална индикация нито при заключване, нито при отключване.
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Re: някой от варна с GT1 DIS
Колега моята е същата ! Ако искаш пиши ми едно ЛС и да се разберем нещо да се видим и да видим какво може да се направи, а ако не се справим имам нещо на умpanafon написа:Дори да нямате вградена фабрична аларма можете да активирате тази функция посредством кодировка с GT1 DIS

7 мнения
• Страница 1 от 1