Тампони на амортисьорите - дали да ги сменям заедно ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Тампони на амортисьорите - дали да ги сменям заедно ?
Моля да я преместите в Е36 подфорума - има повече запознати колеги
Колеги, единият ми заден амортисьор е изпуснал (не че другия и той не излиза на стенда така). Та харесах от ВиД - Закс - 2 броя, въпросите са ми :
1) има ли смисъл да сменям комлект и тези гумините тампони (по схемата 15 и 18 на всеки амортисьор)
2) тъй като прахоуловителите и тези малките опорки (номер 7) - в момента не са на склад - дайте предложения за производител и фирма от която да ги взема (нещо читаво, но да не ми отрежат главата. Все пак прахоуловителя е обикновенна пластмаса).
Колеги, единият ми заден амортисьор е изпуснал (не че другия и той не излиза на стенда така). Та харесах от ВиД - Закс - 2 броя, въпросите са ми :
1) има ли смисъл да сменям комлект и тези гумините тампони (по схемата 15 и 18 на всеки амортисьор)

2) тъй като прахоуловителите и тези малките опорки (номер 7) - в момента не са на склад - дайте предложения за производител и фирма от която да ги взема (нещо читаво, но да не ми отрежат главата. Все пак прахоуловителя е обикновенна пластмаса).
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Номер 7 ги сменях преди време, бяха по 46 лева парчето, първо изтропа десния, смених го, 1500 км след това и левия. Така че моето мнение е и двата заедно да ги смениш.
2 мнения
• Страница 1 от 1