Спортно окачване ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Спортно окачване ?
какво ще кажете за това окачване http://eftini.com/sportno-okachvane-jom ... ath=12_977
или за това http://pitstopshop.eu/product_info.php? ... ts_id=3067
дали са добри или са някои боклуци??

Аз не съм много в час с тия окачвания,но поне като ги чета по марки ФК-то ми вдъхва повече доверие ... и то няма да е цвете за мирисане,но все пак ще е в пъти по-добро от другото.
Някой може ли да изкаже наблюдение от тези JOM нерегулируемите а Е36 ... сваля ли нещо,как се държи като цяло..свествно ли е за 1-2 сезона примерно.То ясно,че за 330лв. няма е нешо кой знае какво но поне да е по-свестно от обикновенното ?
Някой може ли да изкаже наблюдение от тези JOM нерегулируемите а Е36 ... сваля ли нещо,как се държи като цяло..свествно ли е за 1-2 сезона примерно.То ясно,че за 330лв. няма е нешо кой знае какво но поне да е по-свестно от обикновенното ?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колегата Babuna продава такива окачвания-регулируемите на JOM!
Питай него за тях той да ти даде повече инфо.Регулируеми или не мисля че са средно качество от типа на FK,DTS,SUPERSPORT!Щом имат tuv-това е синоним за качество и би трябвало да те издържи повече от сезон два но все пак зависи как караш
Питай него за тях той да ти даде повече инфо.Регулируеми или не мисля че са средно качество от типа на FK,DTS,SUPERSPORT!Щом имат tuv-това е синоним за качество и би трябвало да те издържи повече от сезон два но все пак зависи как караш

- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
моята кола дойде от германия със спортно окачване,пружините бяха айбах черни,амортисьорите монро,и искам да ти кажа че возията и стабилноста беше невероятна,но се принудих да я вдигна на всякъде опираше, и сега няма нищо общо с комфорта и стабилноста 

4 мнения
• Страница 1 от 1