Спортно окачване ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

Спортно окачване ?

Мнение от vitaliss » 12 Юли 2009, 4:09

какво ще кажете за това окачване http://eftini.com/sportno-okachvane-jom ... ath=12_977 :help: :help: или за това http://pitstopshop.eu/product_info.php? ... ts_id=3067 :?: дали са добри или са някои боклуци??

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Юли 2009, 4:15

Аз не съм много в час с тия окачвания,но поне като ги чета по марки ФК-то ми вдъхва повече доверие ... и то няма да е цвете за мирисане,но все пак ще е в пъти по-добро от другото.

Някой може ли да изкаже наблюдение от тези JOM нерегулируемите а Е36 ... сваля ли нещо,как се държи като цяло..свествно ли е за 1-2 сезона примерно.То ясно,че за 330лв. няма е нешо кой знае какво но поне да е по-свестно от обикновенното ?

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Юли 2009, 13:37

Колегата Babuna продава такива окачвания-регулируемите на JOM!
Питай него за тях той да ти даде повече инфо.Регулируеми или не мисля че са средно качество от типа на FK,DTS,SUPERSPORT!Щом имат tuv-това е синоним за качество и би трябвало да те издържи повече от сезон два но все пак зависи как караш :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кара Е46

Мнение от panafon » 12 Юли 2009, 14:16

моята кола дойде от германия със спортно окачване,пружините бяха айбах черни,амортисьорите монро,и искам да ти кажа че возията и стабилноста беше невероятна,но се принудих да я вдигна на всякъде опираше, и сега няма нищо общо с комфорта и стабилноста :evil:
Изображение

Назад към E46