Моля за помощ и съвет най-вече.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Моля за помощ и съвет най-вече.
След като продадох заветната ми Е36 , сега съм се ориентирал към една много добре изглеждаща Е46-ца.
Ето я обявата в Мобиле:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
След 2-3 разговора с продавача каза че всичко както се вижда на снимките на живо е същото. Няма забележки. Исках номера на рамта и се оказа че колата не е март 2001 година а април 2000г !!!!
CC24884 - това е Вина на колата.
Какво бихте ме посъветвали в тази ситуация понеже аз съм от София а колата е в Благоевград. Нормално ли е такава разлика между написаното и реалното ? Какво да правя ?? Все пак цената не е малка...
Ето я обявата в Мобиле:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
След 2-3 разговора с продавача каза че всичко както се вижда на снимките на живо е същото. Няма забележки. Исках номера на рамта и се оказа че колата не е март 2001 година а април 2000г !!!!
CC24884 - това е Вина на колата.
Какво бихте ме посъветвали в тази ситуация понеже аз съм от София а колата е в Благоевград. Нормално ли е такава разлика между написаното и реалното ? Какво да правя ?? Все пак цената не е малка...
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Аз лично дори не бих ходил да я видя, но ако решиши - вземи си добър майстор разбирач...
138 000км - съмнително, но не е изключено - снимката на волана е кофти и не може да се каже със сигурност, но изглежда по-захабен, отколкото би бил на 140 000км.
нов внос, а нови джанти с гуми за 2000лв - кой купува на кола за продаване гуми за 2000лв - значи реалната й цена е по 8500лв???
Само от снимките мога да ти дам 100% гаранция, че колате пребоядисвана, ако не цялата, то поне голяма част от нея...
Разминаването с датата на производство е доста и не е случайно и според мен - не, въобще не е нормално, но се правят такива шмекерии от италианци, араби, турци, циган, българи... Все пак разликата в годините не е толкова притеснително, колкото самият факт, че е излъгано!
138 000км - съмнително, но не е изключено - снимката на волана е кофти и не може да се каже със сигурност, но изглежда по-захабен, отколкото би бил на 140 000км.
нов внос, а нови джанти с гуми за 2000лв - кой купува на кола за продаване гуми за 2000лв - значи реалната й цена е по 8500лв???
Само от снимките мога да ти дам 100% гаранция, че колате пребоядисвана, ако не цялата, то поне голяма част от нея...
Разминаването с датата на производство е доста и не е случайно и според мен - не, въобще не е нормално, но се правят такива шмекерии от италианци, араби, турци, циган, българи... Все пак разликата в годините не е толкова притеснително, колкото самият факт, че е излъгано!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Аз мога да кажа само, че е красавица!
Но задължително да я види майстор и една качествена диагностика!
Но задължително да я види майстор и една качествена диагностика!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- sider23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 330xd
- Мечтае да кара: M6 Grand Coupe
колега, за датата аз мога да т икажа, че този най-вероятно ти обявява датата на първоначалната регистрация на автомобила, а не датата на производство....
това е масова практика на Горубляне и по другите авто борси....
това е масова практика на Горубляне и по другите авто борси....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Още повече - колата е правена - ЛЕД стопове, очи и мигачи. По пътя на логиката колата е правена от фен на БМВ - следователно й е разцепен ауспуха от каране. 140 000км, дори да са реални - за дизел не са малко, трябва да имаш пари настрана за, недай си Боже, ремонт на турбо.
Eл. стъклата са две, платнен салон, волана на мен лично ми изглежда много захабен. И къв е тоя нов внос със застраховка? Нещо като цяло ми намирисва обявата.
Eл. стъклата са две, платнен салон, волана на мен лично ми изглежда много захабен. И къв е тоя нов внос със застраховка? Нещо като цяло ми намирисва обявата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
колата няма оригинален ксенон, най вероятно има сложени просто ксенонови крушки без лупи. М-джантите си мисля, че са по-скоро реплика от колкото оригинални, иначе гумите, които са модел GSD3 F1 на GoodYear в този размер са около 300лв/бр.
Силно ме съмнява километрите да са само 140000, тези коли се правят, за да се карат, не да стоят в гаража... както каза Архангел, обявата понамирисва.
Силно ме съмнява километрите да са само 140000, тези коли се правят, за да се карат, не да стоят в гаража... както каза Архангел, обявата понамирисва.
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Говорих с човека и каза че колата няма сервизна книжка... Незнам дали имам шанс да му сваля още от цената . Той ми каза 10 000 кеш и ми я дава !! Незнам дали има смисъл да пътувам до БЛГ ...
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ти си писал, че цената не била малка. Аз все още изхождам от факта, че е прекалено евтинка тая Е46ца( пък била тя и пре-фейслифтова 320д), което неминуемо значи проблеми.
Тук не можем да ти кажем какво да правиш, а само да ти дадем насоки с нашите мнения.
Тук не можем да ти кажем какво да правиш, а само да ти дадем насоки с нашите мнения.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
абе нека да отиде момчето и да я види на място сега така по една обява да гадаем, аз докато си взех мойта що таралясници обиколих всиките все перфектни бяха
сега понеже Нива ще взимам за лов пак обикаляне и все дървета на снимките едно на живо морги...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Километрите 100% неса реални,загледай се и ще разбереш че всички коли по автокъщите са на такива километри,което няма как да е истина...
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Цената е хубава , колата е хубава , кькво чакаш? Остави коментарите , ако ти хареса на място я отнасяи. Що се отнася до километрите моита е 11.2000 година и е на 280 000 вече +това имам сервизна история до 240 000. Като цяло колата вероятно щом е нов внос и регистрирана скоро и човека е решил да се разделя с нея 90% колата има някькьв проблем. Вьрви , качете я на комп , ако всичко е тип топ си трьгваи с нея.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
ако бях на твое място щях да отида на место и да я видя . Имаш по-малко от 2 часа път като 30-40 мин са ти само излизане от София. Личи си че колата е правена от фен, но това не означава че е разцепена от каране. Молят съвет е разходи се 150км
- ceno83
- младши ентусиаст
-
bace_martu написа:ако бях на твое място щях да отида на место и да я видя . Имаш по-малко от 2 часа път като 30-40 мин са ти само излизане от София. Личи си че колата е правена от фен, но това не означава че е разцепена от каране. Молят съвет е разходи се 150км
Абе Благоевград е на 80 не на 150 мисля

Проблема е че мога да отида по късно не през деня демек не можем да я закачим. Колата не е нов внос има регистрация и застраховки до края на годината. Момчето по телефона ме убеждаваше че всичко е наред и че колата е страхотна.
Никога не съм карал този двигател. Днес ще ходя да я гледам след работа (около 19ч съм там). Какво да гледам ?? Ако има някой колега от Благоевград който разбира и иска да ми помогне ще го почерпя ако дойде с мен ... Насочете ме моля ви !
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
цената вече не е толкова ниска - в Германия подобни в момента вървят по 4500 евро, ако всичко е относително ОК по колата, което е 8800лв и докарване 9600лв - като се сложи и регистрацията - 10 000лв. + застраховка - 10800лв
Това е от Германия, а в Италия предполагам са по-евтини,
така че като цяло цената бих казал, че е нормална за нов внос.
Става ниска заради джантите и гумите и застраховката. Малко е съмнително как е нов внос, а има застраховка за още половин година - т.е. колата е на поне 6 месеца каране в БГ.
Километрите за тази кола наистина ми се струват нереални, но това е най-малкият проблем, ако колата е читава, запазена и поддържана.
Мен повече би ме притеснил фактът, че е пребоядисвана, било то дори и да е само на места. Дали е само козметика или има нещо по-сериозно? А ако е карана поне 6 месеца тук, то е и пребоядисвана тук!
А честно казано кола без сервизна книжка (дори и непълна) при тази криза и богат избор на возила - не бих взел.
Електрическите стъкла са само 2, но някои така ги предпочитат.
Ако толкова те изкушава цената - в София между Автогарата и ЖП гарата има една автокъща - вчера гледах едно Е46 320Д за 10500 там.. ама с други джанти и гуми
))
А може ли някой да ми обясни, защо автокъщите крият номерата на колите, когато ги снимат?
Нали няма съмнения, че снимките са от автокъща??? Може и собственик да я продава, но тези снимки ми изглеждат са правени на паркинг на автокъща
Това е от Германия, а в Италия предполагам са по-евтини,
така че като цяло цената бих казал, че е нормална за нов внос.
Става ниска заради джантите и гумите и застраховката. Малко е съмнително как е нов внос, а има застраховка за още половин година - т.е. колата е на поне 6 месеца каране в БГ.
Километрите за тази кола наистина ми се струват нереални, но това е най-малкият проблем, ако колата е читава, запазена и поддържана.
Мен повече би ме притеснил фактът, че е пребоядисвана, било то дори и да е само на места. Дали е само козметика или има нещо по-сериозно? А ако е карана поне 6 месеца тук, то е и пребоядисвана тук!
А честно казано кола без сервизна книжка (дори и непълна) при тази криза и богат избор на возила - не бих взел.
Електрическите стъкла са само 2, но някои така ги предпочитат.
Ако толкова те изкушава цената - в София между Автогарата и ЖП гарата има една автокъща - вчера гледах едно Е46 320Д за 10500 там.. ама с други джанти и гуми

А може ли някой да ми обясни, защо автокъщите крият номерата на колите, когато ги снимат?
Нали няма съмнения, че снимките са от автокъща??? Може и собственик да я продава, но тези снимки ми изглеждат са правени на паркинг на автокъща

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2