Разглобяване на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vladimirbr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d Mpaket
Разглобяване на таблото
Когато се разглобява таблото откачва ли се акумулатора? Имам поставени рингове но който ги е слагал явно не ги е залепил и един падна. Сега трябва да го разглобявам да ги намествам.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Разглобяване на таблото
vladimirbr написа:Когато се разглобява таблото откачва ли се акумулатора? Имам поставени рингове но който ги е слагал явно не ги е залепил и един падна. Сега трябва да го разглобявам да ги намествам.
Ако ще сваляш таблото, за да наместиш ринговете, няма нужда да сваляш акумулатора.

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
аиде някои от двамата да постне снимки с ринговете как стоят и ако се поставят съответно с какво лепило да се залепят
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
До колкото знам ако на е46 свалиш таблото(откачиш го от буксите) набива грешка на компа.Не се усеща,-не афектира нищо но може да се види през софта.До колкото знам през Инпа тази грешка не може да се изчисти(веднъж откачено ли е таблото), за ДИС и т.н не знам.
Не съм сигурен дали така е при всички е46, но при моята мисля че е.
Пак искам да повторя че това нещо съм го чул и не съм 100% сигурен,-но моят савет е да го откачиш за всеки случей.
Не съм сигурен дали така е при всички е46, но при моята мисля че е.
Пак искам да повторя че това нещо съм го чул и не съм 100% сигурен,-но моят савет е да го откачиш за всеки случей.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
1. Аз сам си свалях таблото, без да откачам акумулатора.
2. Не съм лепил ринговете си, понеже плътно прилягат на кръгчетата на таблото
3. DIY за ринговете или по-точно как се маха таблото - http://www.youtube.com/watch?v=dYuZDDAtm2I
4. Рингове се продават от доста потребители, които имат обяви в раздел "Продава", разгледайте
5. Никакви грешки не са записани в компютъра след тази манипулация (поне ДИС-а не показа такива)
2. Не съм лепил ринговете си, понеже плътно прилягат на кръгчетата на таблото
3. DIY за ринговете или по-точно как се маха таблото - http://www.youtube.com/watch?v=dYuZDDAtm2I
4. Рингове се продават от доста потребители, които имат обяви в раздел "Продава", разгледайте
5. Никакви грешки не са записани в компютъра след тази манипулация (поне ДИС-а не показа такива)
- starterwrc
- Потребител
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М3 Е46
След като изгледах клипчето и аз мисля че нетрябва да дава грешки, а самата процедура по свалянето наистина е лесна!
- vladimirbr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d Mpaket
Да, доста лесно става. Операциятя отнема не-повече от 20 мин. заедно с поставянето на ринговете. Снощи свалях таблото да ги наместя. Моят съвет е да се залепят за да не стане като при мен. Залепих ги със секундно лепило на няколко места. Акумулатора не съм го откачвал. Слагайте -много по добре изглежда таблото
Рингове може да вземете от колегата civic или от някой друг- има много обяви в продава

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Черен металик за ринговете, вчера го гледах вечерта и направо са супер. През деня не са натрапчиви, а вечер се отразява светлината в ринговете и става много яко...
9 мнения
• Страница 1 от 1