свети индикацията за ицpгоряла крушка след монтаж на ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
свети индикацията за ицpгоряла крушка след монтаж на ксенон
Здавейте колеги , след поставянето на ксенон на късите светлини ми светнаха индикациите на таблото за изгорели крушки!!!Значи когато колата е на контакт светят , а когато пусна фаровете огасват и след като ги огася повече не светва !!! Знам че тоя проблем го има и по др теми , но неможах да намеря обяснение на това защо като се цъкне фара и индикациите огсват , и после като се огасят не светват пак ?
И има ли някакъв начин да се отстрани тоя проблем ???
И има ли някакъв начин да се отстрани тоя проблем ???
- Тишо 311
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 330i
- Мечтае да кара: Нещо М///
ако ксенона ти е 35 вата е нормално да ти светне такава гре6ка.вземи 2 кру6ки като за габаритите ти и ги сварзва6 по една за всеки фар паралелно на касите светлини и ги пуска6 да светqт в ко6а на двигатела.слага6 им по една термо6лаухка 4е греqt баq и това е.
другиq вариант е да си слоги6 Ангелски о4и.
другиq вариант е да си слоги6 Ангелски о4и.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Прочети в радела DIY там съм описъл точно каква е процедурата. Ако беше ползвал търсачката щеше да ти е по лесно 

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Колега аз си купих някакви залъгалки, които вършат стравна работа купил съм ги от LUXIMA спират гадното мигане и индикацията за изгорелите крушки. Моят съвет е не се занимавай да правиш съпротивления или темподбни, хората са го измислили 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
scipo написа:Колега аз си купих някакви залъгалки, които вършат стравна работа купил съм ги от LUXIMA спират гадното мигане и индикацията за изгорелите крушки. Моят съвет е не се занимавай да правиш съпротивления или темподбни, хората са го измислили

ПП: само не знам от каде си го купил тоя ксенон дето дава грешка. Вече ги правят с електронни баласти и няма никакви грижи
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

8 мнения
• Страница 1 от 1