електронен блок-ГНП
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
електронен блок-ГНП
Здравеите колеги,
имам проблеми с ел.блок.Мисля да купя нов,има ли нузда от настроика или само се поставя новият?
имам проблеми с ел.блок.Мисля да купя нов,има ли нузда от настроика или само се поставя новият?
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: електронен блок-ГНП
oleg написа:Здравеите колеги,
иска настройка, трябва ти и ЕКУ-то в Бош сервиза

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега аки си с вп44 помпата а като гледам годината с нея си в пловдив ги правят доста добре с гаранция даже и поне 4 са пратили мои познати на никой не са искали еку-то
- milennyc
-
-
anzak написа:колега аки си с вп44 помпата а като гледам годината с нея си в пловдив ги правят доста добре с гаранция даже и поне 4 са пратили мои познати на никой не са искали еку-то
Сервиза в който ги правят се казва Авел Бош, а специялно отдела им за дизели сме мн добри лични познати. Мн добри на помпи а ЕКУ-то не нужно за коли който не са сток

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
хаха колега колата няма начин да запали без еку- освен ако не я залееш с бензин и и драснеш клечката еку-то е блока за управление на колата а това еку за което говорим ти управлява двигателната електроника и още някои неща а колега миленик тоя авел бош до сервиз пенев на кукленско шосе ли е?
- milennyc
-
-
anzak написа:хаха колега колата няма начин да запали без еку- освен ако не я залееш с бензин и и драснеш клечката еку-то е блока за управление на колата а това еку за което говорим ти управлява двигателната електроника и още някои неща а колега миленик тоя авел бош до сервиз пенев на кукленско шосе ли е?
Точно там е колега и моята помпа съм я правил там. Даже и днес пак ще ходя да правя на един клиент помпа там. Че им правя ел. блоковете и после ходя на стенд там за да видим дали помпата е ОК. Че понякога заяжда регулатора на аванса...... и колицата почва да пуши заради не правелното впръскване
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Искам да използвам темата, за да задам 1-2 въпроса за тези помпи.
Чудя се дали да не си взема 320d някъде 99 - 01 година. Преди 2 години също исках такава и във форума като зачетох видях много хора да се оплакват, че им горят помпите. Решението, което четох тогава беше - 3000лв и колата тръгва отново.
И сега ли стоят така нещата и случва ли се наистина толкова често да горят тези помпи на 320d?
Благодаря предварително!
Чудя се дали да не си взема 320d някъде 99 - 01 година. Преди 2 години също исках такава и във форума като зачетох видях много хора да се оплакват, че им горят помпите. Решението, което четох тогава беше - 3000лв и колата тръгва отново.
И сега ли стоят така нещата и случва ли се наистина толкова често да горят тези помпи на 320d?
Благодаря предварително!
- bigmata
- Потребител
-
- Кара: BMW M6 2013г
totopz написа:Решението, което четох тогава беше - 3000лв и колата тръгва отново.
Вече нестоят нещата така срещу 500 кинта си на линия завинаги
10 мнения
• Страница 1 от 1