ВРАТАТА
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ВРАТАТА
Шофьорската врата ми се затваря по трудно(с повече блъскане),има ли начин да се регулира нещо,за да стане по лесно затварянето?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Има, трябва да регулираш желязото което е на купето (което про затворена врата влиза в заключващия механизъм), сваляш пластмасовата капачка и отдолу ще видиш два болата торкс, развиваш - гласиш - завиваш и пробваш дали е добре, така докато стане 

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
Ако колата е купе е възможно да е от гумата на колонката! Това е често срещан проблем при този модел и те съветвам първо да погледнеш това преда да започнеш да регулираш ламарините... 

- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
- kiko™
- ентусиаст
-
Е мойта е купе и си я регулирах по начина който уписах по-горе!
Не става въпрос за регулиране на никакви ламарини, явно не съм се изразил добре, става въпрос за нагласяне на металното "ухо" което се намира на стедната греда, това същото "ухо" влиза в механизма на вратата при затваряне.
Не става въпрос за регулиране на никакви ламарини, явно не съм се изразил добре, става въпрос за нагласяне на металното "ухо" което се намира на стедната греда, това същото "ухо" влиза в механизма на вратата при затваряне.
kiko™ написа:Е мойта е купе и си я регулирах по начина който уписах по-горе!
Сега вече ми стана ясно,ще пробвам с това "ухо" да го мръдна навън,предполагам по малко от милиметър му трябва,ако стане ще пиша!
- kiko™
- ентусиаст
-
Зависи колко ти се е отклонило, малко е играчка докато го нагласиш оптимално добре, но пък резултата си заслужава 

Я, я , няква схема, нещо
Че не мога да разбера за кое "ушенце" става на въпрос, че и моите бая се тряскат, за да се затворят
Чак жал ми става...
П.С. Като заговорихме за вратите... пасажерската като я отворя и при съъъъвсем лек наклон отказва да седи и се затваря сама, докато шофьорска, няма проблеми... Тва от пантата ли идва или...

П.С. Като заговорихме за вратите... пасажерската като я отворя и при съъъъвсем лек наклон отказва да седи и се затваря сама, докато шофьорска, няма проблеми... Тва от пантата ли идва или...

- kiko™
- ентусиаст
-
Най-вероятно ти се е счулила джаджата която я държи за да не се затваря, ето тук:
http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?t=164552
можеш да видиш за какво става въпрос и как се сменя, също и номенклатурния номер ако решиш да го сменяш, а що се отнася до "ухото" по-ясно не мога да го обясня, съжалявам - ако не ти е станало ясно за кое "ухо" става въпрос иди до някой сервиз и им кажи да ти регулират вратата
http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?t=164552
можеш да видиш за какво става въпрос и как се сменя, също и номенклатурния номер ако решиш да го сменяш, а що се отнася до "ухото" по-ясно не мога да го обясня, съжалявам - ако не ти е станало ясно за кое "ухо" става въпрос иди до някой сервиз и им кажи да ти регулират вратата

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
uCnaHeTcA написа:Аз май се досетих за кое "ушо" става навъпрос , ама... да видимОт 2 дена все забравям да видя за въпросното място, което колегата Кико спомена, че може да е счупено
А инъче някой да знае как се сваля кората на пасажерската врата ? Писах и в другата тема, ама... да пробвам и тук...
http://www.e46fanatics.com/faq/stereosaga.html
Тук много добре можеш да видиш как се маха кората на вратата. На задните е по подобен начин

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3