въпрос за халгени преди феиса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vankodve
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e46-323-2.5CI
- Мечтае да кара: E46M3,E92
въпрос за халгени преди феиса
здравеите колеги от скоро съм собственик на този страхотен автомобил и имам запитване относно халогените при мен фабрично няма такива имам капачки но проблема е че и ключето е само за габарити,ако купя панела със двете ключета дали има фабрично инсталация за тази процедура ..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Нямаш никаква инсталация колега.
Отделно като сложиш халогените ще трябва да прекараш кабели за тях до бушоните.
И ако искаш да ти стане "фабрично" ще ти трябва и панела на лайт-модула- с двете копчета за халогени - този твоя е само за задни светлини за мъгла
Всъщност може би за да стане най-добре (като включиш халогените да светва зелената лампа на таблото ) май ще трябва и целия модул да смениш , не само предния панел
Естествено може и да си сложиш друго копче (некво скрито някъде) за халогените или да ги вържеш към копчето за задните светлини за мъгла, може да ги вържеш и към габаритите отпред, към късите светлини ..... абе опции доста.
Но ще трябва да си прекараш кабели от самите халогени до бушоните
Отделно като сложиш халогените ще трябва да прекараш кабели за тях до бушоните.
И ако искаш да ти стане "фабрично" ще ти трябва и панела на лайт-модула- с двете копчета за халогени - този твоя е само за задни светлини за мъгла

Всъщност може би за да стане най-добре (като включиш халогените да светва зелената лампа на таблото ) май ще трябва и целия модул да смениш , не само предния панел

Естествено може и да си сложиш друго копче (некво скрито някъде) за халогените или да ги вържеш към копчето за задните светлини за мъгла, може да ги вържеш и към габаритите отпред, към късите светлини ..... абе опции доста.

Но ще трябва да си прекараш кабели от самите халогени до бушоните

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Извинявайте за тъпия въпрос, но...
каква е разлиакта между обикновените фарове и халогените и ксенона?
Ако може някой компетентен да каже плюсове и минуси.. аз съм много бос и НИЩО не знам по въпроса, а се чудя има ли смисъл да сменям нещо в моя случай
каква е разлиакта между обикновените фарове и халогените и ксенона?
Ако може някой компетентен да каже плюсове и минуси.. аз съм много бос и НИЩО не знам по въпроса, а се чудя има ли смисъл да сменям нещо в моя случай

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1&start=15
тук е описано всичко
поръчваш си инсталацията (евтина е като за оригинална част), намираш си само панел за лайт моудла, реле, бушон, после свързваш всичко и си готов. Зелената лампа на таблото ще светне т.е. тя си е там и лайтмодула може да я пусне ако направиш всичко както трябва
тук е описано всичко
поръчваш си инсталацията (евтина е като за оригинална част), намираш си само панел за лайт моудла, реле, бушон, после свързваш всичко и си готов. Зелената лампа на таблото ще светне т.е. тя си е там и лайтмодула може да я пусне ако направиш всичко както трябва
4 мнения
• Страница 1 от 1