Ел. стъкло на Купе проблем

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ел. стъкло на Купе проблем

Мнение от julien81 » 12 Юни 2009, 11:59

кажете какво да направя със дясното стъкло, че не работи нормално т.е. като се затвори вратата то допълнително се вдига още малко нагоре за по добра изолация. Сега в момента то е застанало в крайно положение все едно вратата е затворена. Какво му е ?

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 12 Юни 2009, 13:18

Ако си изключвал акомулатора стъклото ти е "забравило" в каква позиция е, свали го до долу и след това на затворена врата го вдигни до горе и виж дали ще зарабти пак нормално, ако не стане значи имаш проблем.

:OT:
Коелга ти тая кола не я ли огледа преди да я купиш? Така като гледам горе долу всеки ден нови теми пускаш за проблеми по колата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от julien81 » 12 Юни 2009, 13:57

Благодаря за информацията ама имам проблем значи. И какъв е проблема, че пускам нови теми да не би да ги носиш на гърба си и да ти тежът? Не съм я оглеждал детайлно ама двигателя и купето са ми много добре, а такива дребни проблеми сам си ги оправям. Какъв е принципа на работа на двигателчето кажи, аз ще се оправя.

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 12 Юни 2009, 15:01

Ееее колега ти пък да не се засегна нещо :shock:

julien81 написа:И какъв е проблема, че пускам нови теми да не би да ги носиш на гърба си и да ти тежът?

Проблема си е лично твой колега :winky:

julien81 написа:Какъв е принципа на работа на двигателчето кажи, аз ще се оправя.

Сигурно за моторчето на стъклото питаш, принципа му е че се управлява от един модул, който явно при теб не работи правилно, единия начин е да видиш дали със препрограмиране няма да може да се оправи, другия е да го смениш, а третия е да я караш така и когато някой свикнал да затваря само вратите на жигули я изтряска да се наложи да сменяш и стъклото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от julien81 » 12 Юни 2009, 16:05

Благодаря ти, колега! Не съм се засегнал ама съм нов :) Къде да търся модула да го видя и само той ли се програмира или централно компа се препрограмира?

Назад към E46