Охладител за маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Охладител за маслото
Колата я взех преди 10-на дена и днес бях си оставил БМВ-то(320D - 2000г.) в един сервиз да ми оправат стартера(смяна на четките) и когато си я взимах, на майстора му направило впечатление, че охладителя на маслото (до масленият филтър) е запушен... това нормални ли е (поради друга стандартна причина) или си е проблем на който трябва да обърна внимание.... Аз и така си мисла да направа утре....(но все пак ми е любопитно вашето мнение колеги)
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: Охладител за маслото
stasio написа:Колата я взех преди 10-на дена и днес бях си оставил БМВ-то(320D - 2000г.) в един сервиз да ми оправат стартера(смяна на четките) и когато си я взимах, на майстора му направило впечатление, че охладителя на маслото (до масленият филтър) е запушен... това нормални ли е (поради друга стандартна причина) или си е проблем на който трябва да обърна внимание.... Аз и така си мисла да направа утре....(но все пак ми е любопитно вашето мнение колеги)
Здравей колега.Аз си мисля че най вероятно е спукан охладитела и тече антифриз за това е изолиран.
3 мнения
• Страница 1 от 1