И аз съм в клуба!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
И аз съм в клуба!
Колеги,
след много време чудене и чакане най-накрая се сдобих с мечтаната кола - 2002 318i.
На пръв поглед колата е стахотна в сравнение с предната (Пежо 306). Все още свиквам с хубавото но мисля, че това бързо ще стане
Има две неща обаче, които ме дразнят много!
1. Нещо мирише от вентлационната система. Гледам, че има теми за смрад от клмиатика, но при мен като е пуснат не мирише или не го усещам, а акао го спра и просто си духа вентилатора тогава се усеща кофти миризма. Ще пробвам да сменя филтъра да видя какво ще стане.
2. Включването на първа скорост ме подлудява! Гледах теми по въпроса и в едната бяха писали 20 човека, че било нормално. Хора, това НЕ може да е нормално! Като реша проблема, че пиша как става.
Ами това е, няма смисъл да коментираме проблемите ми в тази тема, че има вече други по въпроса, просто исках да се похваля за новата придобивка
след много време чудене и чакане най-накрая се сдобих с мечтаната кола - 2002 318i.
На пръв поглед колата е стахотна в сравнение с предната (Пежо 306). Все още свиквам с хубавото но мисля, че това бързо ще стане

1. Нещо мирише от вентлационната система. Гледам, че има теми за смрад от клмиатика, но при мен като е пуснат не мирише или не го усещам, а акао го спра и просто си духа вентилатора тогава се усеща кофти миризма. Ще пробвам да сменя филтъра да видя какво ще стане.
2. Включването на първа скорост ме подлудява! Гледах теми по въпроса и в едната бяха писали 20 човека, че било нормално. Хора, това НЕ може да е нормално! Като реша проблема, че пиша как става.
Ами това е, няма смисъл да коментираме проблемите ми в тази тема, че има вече други по въпроса, просто исках да се похваля за новата придобивка

Честита да ти е, колега
За разликата с Пежото, оставаше и да няма такава
Какви са ти ядовете с 1вата скорост
Пусни снимки да я видим тая 7 годишна красавица (подготвяш ли я за училище вече
) Само масла и гуми да сменяш, колега, а след някой-друг месец, когато болестта стане по-задълбочена, ще очакваме тема с нова придобивка (Е30)
(Ние си знаем защо
) Успех 

- mirman
- Потребител
-
- Кара: m43b19
- Мечтае да кара: 330i e46 натъпкана с екстри:)
да ти е честита новата кола колега
мн да те слуша и да те радва новата баварка , успех и добе дошъл в клуба
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: И аз съм в клуба!
Честито! Със здраве да си я караш и приятни часове в нашие форум!
Този проблем е описван многократно. Има препарати, напръсква се изпарителя на климатика, както и цялата система. За да се избегне или намали този ефект си спирай климатика малко преди да спреш колата, за да издуха влагата.
Не, не е нормално. Или съединителя ти е за смяна или предишния собственик е сменил само феродовия диск, а не целия комплект. За съжаление единственото ти решение е да свалиш кутията и да видиш какъв е случая.
prel написа:На пръв поглед колата е стахотна в сравнение с предната (Пежо 306). Все още свиквам с хубавото но мисля, че това бързо ще стане
Този проблем е описван многократно. Има препарати, напръсква се изпарителя на климатика, както и цялата система. За да се избегне или намали този ефект си спирай климатика малко преди да спреш колата, за да издуха влагата.
prel написа:2. Включването на първа скорост ме подлудява! Гледах теми по въпроса и в едната бяха писали 20 човека, че било нормално. Хора, това НЕ може да е нормално! Като реша проблема, че пиша как става.
Не, не е нормално. Или съединителя ти е за смяна или предишния собственик е сменил само феродовия диск, а не целия комплект. За съжаление единственото ти решение е да свалиш кутията и да видиш какъв е случая.
Never mistake motion for action...
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Благодаря за пожеланията, ще кача скоро снимки на колата.
Това със съединителя и аз си ги мислех и ще го проверя задължиетлно. Все пак да попитам, нормално ли е съединителят да отделя малко по-горе? Карал съм различни коли (включително и старото ми Пежо) и там съединителя сякаш си отделя малко по-долу. От 2 дни имам колата и все още се усещам, че ми е трудно да свикна.
Това със съединителя и аз си ги мислех и ще го проверя задължиетлно. Все пак да попитам, нормално ли е съединителят да отделя малко по-горе? Карал съм различни коли (включително и старото ми Пежо) и там съединителя сякаш си отделя малко по-долу. От 2 дни имам колата и все още се усещам, че ми е трудно да свикна.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
prel написа:Благодаря за пожеланията, ще кача скоро снимки на колата.
моя си отделя съвсем нормално от долу още

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
честито ,за съединител си най вероятно .. не знам къде си чел че е нормално да включва трудно която и да е скорост - няма такова нещо ..
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Честито!!!
А за съединителя се съмнявам да е той, ако не влизат всички скорости или буксува, да съгласен съм за него.Това, че отделя по горе означава , че не е нов, но не и да не ти влиза само първа заради него. По скоро ти е износен синхронизатора на 1-ва или другия вариант са щангите, но се съмнявам.
Обясни по подробно какви точно мизерий ти прави първа.
А за съединителя се съмнявам да е той, ако не влизат всички скорости или буксува, да съгласен съм за него.Това, че отделя по горе означава , че не е нов, но не и да не ти влиза само първа заради него. По скоро ти е износен синхронизатора на 1-ва или другия вариант са щангите, но се съмнявам.
Обясни по подробно какви точно мизерий ти прави първа.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2