Амортесиори KONI FSD за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Амортесиори KONI FSD за Е46
Колеги въпроса ми е какво мислите за тези амортесиори на Кони че мисля да си слагам такива на Е46-та 320 Д 150кс.?
Заслужава ли си-в смисъл- подобрявали ли се динамиката на колата,устоичивост в завой и т.н.
Те не са регулируеми и пише че стават да се карат и с обикновените пружини-но мисля ако ги взема и спортни пружини да сложа-кои са подходящи-тези на Кони или други ще бъдат по-ефективни?
Прилагам и снимки за да се види за кои амортесиори става на въпрос(само да кажа че не са нови на около 8000км са)
Предварително благодаря за мненията Ви!

Заслужава ли си-в смисъл- подобрявали ли се динамиката на колата,устоичивост в завой и т.н.
Те не са регулируеми и пише че стават да се карат и с обикновените пружини-но мисля ако ги взема и спортни пружини да сложа-кои са подходящи-тези на Кони или други ще бъдат по-ефективни?
Прилагам и снимки за да се види за кои амортесиори става на въпрос(само да кажа че не са нови на около 8000км са)
Предварително благодаря за мненията Ви!

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Потърси си регулируеми : жълто Кони с врътките на ботушите отгоре.
Ако не намериш може и тия дето се регулират само в свалено положение (червени са).
Аз карам с такива и мога да кажа че е доста добре - колата вози по-твърдо, но в завоите е залепена. Много дитектно се усеща колата и дори с 16ките (205 гуми) си е мега стабилна
Няма да сгрешиш с Кони
Ако не намериш може и тия дето се регулират само в свалено положение (червени са).
Аз карам с такива и мога да кажа че е доста добре - колата вози по-твърдо, но в завоите е залепена. Много дитектно се усеща колата и дори с 16ките (205 гуми) си е мега стабилна
Няма да сгрешиш с Кони

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ми прецени си сам.
100% и тия са добри , но няма да са регулируеми, както си написал.
Но ако са на добра цена и наистина са на 8к км. може да ги вземеш. Само да не се окаже после че са малко по-твърди от колкото искаш.
Все пак ти си знаеш, но според мен Кони е перфектен избор за амортесьори
100% и тия са добри , но няма да са регулируеми, както си написал.
Но ако са на добра цена и наистина са на 8к км. може да ги вземеш. Само да не се окаже после че са малко по-твърди от колкото искаш.
Все пак ти си знаеш, но според мен Кони е перфектен избор за амортесьори

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
Според мен са много удачен вариянт. Аз също съм доста навит да си сложа от тях, но цената е малко стряскаща. Тези са перфектния компромис между стабилност и комфорт. Регулируемите Кони в най-меко положение са по-твърди от тези. Имай предвид, че тези са 2 вида - за спортно и нормално окачване. Като купуваш гледай да си вземеш правилния модел за твоята кола. Стават и на оригиналните пружини. Според щатските форуми най-добри резултати се получават с пружини Eibach.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: окачване
LEON85 написа:само че като смениш и пружините сас спортни зимата си като снегорин
абе ако се внимава и не се кара по чукари , няма проблеми

броня
ама аз смених и броните с м-тех 2 и праговете така че незнам дали има 7см трябва да проверя,ако не зимата с обикновени пружини
9 мнения
• Страница 1 от 1