Относно чипосването?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Относно чипосването?
Колеги какви са страничните ефекти на чипосването (ако има такива) при дизелите? Прецакват ли дюзите и т.н. ? Ще се промени ли разликата във вървенето? И като последно ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ да си чипосам 318ката

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Колега много зависи от чипа и от стила ти на каране. Аз от 1 година вече карам с чип и нямам проблеми (дано и да нямам в бъдеще
). По принцип като си чипнеш колата има по голям риск за турбината и на турбо автомобили определено се осеща разлика
. Ако си запазиш досегашния стил на каране би трябвало и расхода на гориво да ти падне, моя падна с почти литър и пак ти казвам много зависи от чипа, кой ти го слага и как ще си караш колата. Чувал сам доста добри отзиви за чипнато 318D.

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
kasa_bira написа:Колега много зависи от чипа и от стила ти на каране. Аз от 1 година вече карам с чип и нямам проблеми (дано и да нямам в бъдеще). По принцип като си чипнеш колата има по голям риск за турбината и на турбо автомобили определено се осеща разлика
. Ако си запазиш досегашния стил на каране би трябвало и расхода на гориво да ти падне, моя падна с почти литър и пак ти казвам много зависи от чипа, кой ти го слага и как ще си караш колата. Чувал сам доста добри отзиви за чипнато 318D.
Благодаря колега, но все пак ще се радвам ако на някой чипа му е давал проблеми да каже защото имам приятел които е с 525д е39 и след чипа му се прецакват дюзите и той казва че е от чипа, а мен ме интересува дали найстина влияе на дюзите или просто си им е дошло време защото не са никак евтини

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
има доста теми за чип тунинга на 320, ползвай търсачката
а може и да зададеш въпросите си в другата тема, която си пуснал http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=150532
а може и да зададеш въпросите си в другата тема, която си пуснал http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=150532
5 мнения
• Страница 1 от 1