минал е облак от блажна боя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
минал е облак от блажна боя
колеги,
някой знае ли как да си изчистя колата, цялата е опраскана фино с боя, ламарини, стъкла, уплътнения, всичко. Някви идиоти са боядисвали ограда наблизо. Казаха ми корселин за стъклата, но е опасно да не потече до пластмасите, че ги прецаквал. Някой ако има идея ще съм благодарен.
някой знае ли как да си изчистя колата, цялата е опраскана фино с боя, ламарини, стъкла, уплътнения, всичко. Някви идиоти са боядисвали ограда наблизо. Казаха ми корселин за стъклата, но е опасно да не потече до пластмасите, че ги прецаквал. Някой ако има идея ще съм благодарен.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Пробвай с бензин,той не е толкова силен,че да навреди на боята.След това измий обилно с вода и авто-шампоан.Накрая пастирай цялата кола с полир паста за да защити и съхрани боята.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- RAFF
- младши ентусиаст
-
като ви гледам отогворите на всички, човек би си помислил че цял живот сте бърсали коли с разредители и знаете какъв ще е ефекта. я да ви попитам-някой от вас забърсвал ли е кола с лаково покритие с кореселин?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
plamen_hh написа:RAFF написа:като ви гледам отогворите на всички, човек би си помислил че цял живот сте бърсали коли с разредители и знаете какъв ще е ефекта. я да ви попитам-някой от вас забърсвал ли е кола с лаково покритие с кореселин?
Да пада и лака
питам за хора дето наистина ЛИЧНО ТЕ са забърсвали, а не само са чували , някой им е казал или предполагат!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Колега,бърсал съм с кореселин лак на кола,и то не един път.Ако се действа по бързо и без много да се натиска му няма нищо.Ако задълбаеш и си упорит леко се матира,но повтарям много леко.После се пастира и всичко е ок.
На един познат му бяха пръснали цялата 5ца в черен мат за една вечер с 5 спрея,той знаеше кой е,но това сега не е от значение.Взехме бензин,памучни парцали и започнахме да търкаме,бяха боядисали дори фаровете.След цял ден къртовски труд колата светна.За капак и метнахме една паста и всичко си дойде на място.
На един познат му бяха пръснали цялата 5ца в черен мат за една вечер с 5 спрея,той знаеше кой е,но това сега не е от значение.Взехме бензин,памучни парцали и започнахме да търкаме,бяха боядисали дори фаровете.След цял ден къртовски труд колата светна.За капак и метнахме една паста и всичко си дойде на място.
Последна промяна Борис_Малинов на 24 Май 2009, 11:34, променена общо 1 път

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
RAFF написа:plamen_hh написа:RAFF написа:като ви гледам отогворите на всички, човек би си помислил че цял живот сте бърсали коли с разредители и знаете какъв ще е ефекта. я да ви попитам-някой от вас забърсвал ли е кола с лаково покритие с кореселин?
Да пада и лака
питам за хора дето наистина ЛИЧНО ТЕ са забърсвали, а не само са чували , някой им е казал или предполагат!
Бърсал съм както казва колегата изчезва гланца

RAFF написа:като ви гледам отогворите на всички, човек би си помислил че цял живот сте бърсали коли с разредители и знаете какъв ще е ефекта. я да ви попитам-някой от вас забърсвал ли е кола с лаково покритие с кореселин?
Старата ми кола и се беше прокъсало облепването на капака и при пръскане на детайл в камера и си я почистих по описания по-горе от мен метод.И с корселин съм търкал боядисан детайл.Не разбрах нещо заяждаш ли се

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2