Копче на ел. стъкла

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Копче на ел. стъкла

Мнение от somuchbetter » 18 Май 2009, 18:30

Здрасти колеги,

днес в устрема си да си сваля прозореца по-бързо и може би от годините и напеклото слънце, пластмасовата част от копчето за шофьорското ми стъкло се като че ли счупи или откачи (немога да прецененя). Опитах се да го закрепя но определено не става.

Искам да попитам колегите сваляли и боядисвали лайсни махали ли са тези копчета и съответно сглобявали ли са ги обратно (да не би при мен да съм го откачил) или просто да тръгвам да тръся ново?
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 18 Май 2009, 18:37

колега махни лайсната която е около скоростнич лост,лесно се маха - леко издърпваш кожата , след като я дръпнеш на горе има 2 мисля болтчета отвиваш ги, след което махаш лайсната и самите копчета са отделни към които се връзват с букса. :)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 18 Май 2009, 18:40

xerial написа:колега махни лайсната която е около скоростнич лост,лесно се маха - леко издърпваш кожата , след като я дръпнеш на горе има 2 мисля болтчета отвиваш ги, след което махаш лайсната и самите копчета са отделни към които се връзват с букса. :)

Ами то реално всичко си работи, само черният декоративен елемент е в ръцете ми... ще пробвам това което казваш, поне да се опитам да го сравня с другото копче
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

Назад към E46