Дим от двигателя? - решен проблем , моля ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Дим от двигателя? - решен проблем , моля ключ
Здр,
днеска бях на събор ма ноо паплач и като спрях оставих колата запалена за около 5 минути.. а и много жега беше и после трагвам назадна по баир ама лека полека и итака 1 километър може би... и така силно замириса на изгорела гума че трапки ме побиха .. тва от климатроника лъхаше през отворите в купето...
спирам изгасям и отварям капака и дими не голям дим но се усещаше и миризмата на гума... поогледах не видех нищо.... а и пукнат ключ нямах да махна корите и да видя по добре.... как да е качвам се паля и на таблото ми светва джата задни стопа... проах ги наред са.....
къде ли е проблема.. а и какво ли е изгоряло.... аз си помислих че некои кабели са изгорели и стопили заради топлика но.. знам ли.. иначе колата и нема нищ вари...
напрао припаднах.... мноо лошо ми стана като видех дима...
днеска бях на събор ма ноо паплач и като спрях оставих колата запалена за около 5 минути.. а и много жега беше и после трагвам назадна по баир ама лека полека и итака 1 километър може би... и така силно замириса на изгорела гума че трапки ме побиха .. тва от климатроника лъхаше през отворите в купето...
спирам изгасям и отварям капака и дими не голям дим но се усещаше и миризмата на гума... поогледах не видех нищо.... а и пукнат ключ нямах да махна корите и да видя по добре.... как да е качвам се паля и на таблото ми светва джата задни стопа... проах ги наред са.....
къде ли е проблема.. а и какво ли е изгоряло.... аз си помислих че некои кабели са изгорели и стопили заради топлика но.. знам ли.. иначе колата и нема нищ вари...
напрао припаднах.... мноо лошо ми стана като видех дима...
Последна промяна drinoff на 18 Май 2009, 23:08, променена общо 1 път
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Имам същия, не толкова сериозен, но същия проблем. Аз "моя" дим го видях да излиза от задната лява(ако си пред колата и гледаш двигателя) част. Някъде може би зад/над/до двигателя. Пак кофти мирис - не точно изгоряла гума, но нещо подобно. Аз си мисля, че е нещо от климатика, ама кой знае.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
drinoff написа:вижте какво... ако нямате мнение по темата просто мълчете бе ... аман от литературни критици и експерти по Български език... ще си пиша както искам бе... нали пиша на кирилица..
Колега ако искаш да ти отговарят както трябва се опитай да бъдеш малко по коректен към колегите ти във форума. Това не е бит пазар, ако искаш отговор "технически" , си задай въпроса цивилизавано.
5 мнения
• Страница 1 от 1