лип споилер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лип споилер
колеги моля помогнете !
Взех си ЛИП , с 3М (двойно контактно ) слагам и ДВУКУМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО , и вече ВТОРИ ПЪД ПАДНА !!!
Моля кажете как и с какво да го залепя
Взех си ЛИП , с 3М (двойно контактно ) слагам и ДВУКУМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО , и вече ВТОРИ ПЪД ПАДНА !!!
Моля кажете как и с какво да го залепя
- Код: Избери целия код
Справка за част
Номенклатурен номер : 51710141495
Описание : ЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА - ЗАДЕН СПОЙЛЕР
Ед.цена (с ДДС) : 15.88 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
пробвах я вече с над 200км/ч и издържа

само внимавай като залепяш, защото допреш ли го - край
преди това разбира се хубаво почистваш със спирт
всъщност БМВ имат специална инструкция за залепяне на английски, че е много сложно

лип споилер
колега много ме зарадва
парити не са проблем, въпроса който ме тревожи е издържа ли на вода.
парити не са проблем, въпроса който ме тревожи е издържа ли на вода.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
BMDrago написа:Черен силикон
И аз моя лип го лепих с такъв силикон, както казват колегите няма мърдане, а и плюс това можеш да го донагласяш докато го лепиш пред и да стегне силикона.
лип споилер
ще ми кажете ли името на силикона и на коя марка.
това с лепинката ми допадна.
колега ти можеш ли да ми кажеш от каде да се сдобия с сепенката.
това с лепинката ми допадна.
колега ти можеш ли да ми кажеш от каде да се сдобия с сепенката.
лепенката може да я купиш от всеки, който внася оригинални части - Дару кар, Камор и т.н. Аз я взех от един магазин в Бургас
хубаво е предварително да си отбележиш къде точно трябва да го залепиш - аз отбелязвах с хартиено тиксо, защото започнеш ли да го залепяш наистина нямаш право на грешка
с черния силикон също е добър вариант
хубаво е предварително да си отбележиш къде точно трябва да го залепиш - аз отбелязвах с хартиено тиксо, защото започнеш ли да го залепяш наистина нямаш право на грешка

с черния силикон също е добър вариант
лип
ами колега може ли и с лепенка и с силикон ? ?
някои може ли да ми каже марката на този силикон че павия пат го залепих с 100% силикон - БЯЛ и нищо не стана !
МН виблагодаря за саветите
някои може ли да ми каже марката на този силикон че павия пат го залепих с 100% силикон - БЯЛ и нищо не стана !
МН виблагодаря за саветите
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега те марки силикони много, търси черен силикон, такъв който го използват за залепването на предните стъкла на колите при смяна. Има доста голяма разлика между него и белия който ти си ползвал, по принцип белия силикон е за оплътняване, а този черния за стъклата лепи, оплътнява, устийчив е на стареене и т.н.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колеги този прословут черен силикон се нарича ПОЛИОРИТАН.така че питаи за полиоритан ако не чак тогава за черен силикон защото всеки различно го знаеkiko™ написа:Колега те марки силикони много, търси черен силикон, такъв който го използват за залепването на предните стъкла на колите при смяна. Има доста голяма разлика между него и белия който ти си ползвал, по принцип белия силикон е за оплътняване, а този черния за стъклата лепи, оплътнява, устийчив е на стареене и т.н.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
аз залепих моя лип с неговите 3М лепенки и по средата сложих силикон за аквариуми и стана много здраво и издържа на вода естествено 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2