Теч
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Теч
Здраейте колеги.Днес след обикаляне из моя роден град си пребрах колата в гаража и след 1 час някаде я изкарвам и гледам че е тякло нещо като антифриз.Отворих каака,махнах кората и поглеждам долната кора има нещо тякло по нея.Антифриз не ми се губи.Но преди 2 седмици някаде долях малко вода защото беше паднал леко антифриза.Утре ще цъкна снимки да видете за какво става вапрос.Ако имате някакви идеи моля споделете.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
SaRsEmA написа:Забравих да уточня че карах целия ден на климатик 16 градуса.
Това е от климатика ... все пак прави конденз .... щом казваш, че си карал на климатик, значи е вода. Опитай го

- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
да но тече точно под казанчето кадето се налива антифриза.не е от другата страна.Теча започва от там и се е стичал надоло и е избил под долната кора и е започнал да капе на земята.А да ми кажеш ако антифриза доиде можко какво става със остатака?
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Стария собсвеник при мен е оставил някъде част от кората и не съм забелязъл подобно нещо при каране на клима.
btw колегаSaRsEmA поздрави за колата, много добре изглежда - мечта мечта ...
btw колегаSaRsEmA поздрави за колата, много добре изглежда - мечта мечта ...

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Аз ще спореля моя опит от 6-месеца живот в Южна каролина.
Там под всяка кола имаше една огромна локва все едно е изтекал целия антифриз. Отначало бях много стреснат но като видиш 10 от 10 коли с локви под тях се зачидваш защо е така. Влажноста е 95% и колите все едно имат кранче за вода като им пуснеш климата.
Та виж дали не е от климатика понеже е нормално при повишена влажност на въздуха да се създаде кондензия и да капе.
Там под всяка кола имаше една огромна локва все едно е изтекал целия антифриз. Отначало бях много стреснат но като видиш 10 от 10 коли с локви под тях се зачидваш защо е така. Влажноста е 95% и колите все едно имат кранче за вода като им пуснеш климата.
Та виж дали не е от климатика понеже е нормално при повишена влажност на въздуха да се създаде кондензия и да капе.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
То нормално да капе от климатика но каде?Не трябва ли да е от страната на пасажера??? и да си има трабичка от която да тече?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега и на мен ми се случи подобно нещо, оказа се маркуч №1 на схемата http://static.bmwfans.info/images/epc/MTU4NTMwX3A=.png ми изпускаше, намира се точно над разширителното казанче и антифриза от него се стичаше по казанчето и се навирваше във кората. Изтичаше по много малко и при по-виски обороти, при проверка на антивриза почти не се забелязваше че им липси, та съвета ми е да си провериш маркучите, най-вече където влизат в пластмасови съединения, понеже пласмасата старее и се разпада и от там започва да изпуска.
П.П. Натопи си пръстите в течността и ги разтъркай да видиш дали течността е мазна, ако е мазна 100% е антифрез, конденза от климатика си е чиста вода и не е въобще мазен.
П.П. Натопи си пръстите в течността и ги разтъркай да видиш дали течността е мазна, ако е мазна 100% е антифрез, конденза от климатика си е чиста вода и не е въобще мазен.
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
Колега точно мазен е теча утре след работа ще провера всички вазможни саединения и маркучи и ще пиша какво е станало.Но интересното е че днес не е капало видимо никаде.При мен се виждаше че от казанчето а антифриза от капачката някаде се е стичало.
9 мнения
• Страница 1 от 1