Функция "изпрати ме до вкъщи " на фаровете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Функция "изпрати ме до вкъщи " на фаровете
Здравейте отново колеги,имам отново въпрос
относно фаровете ми който имат функция Goodbye или на български "изпрати ме до вкъщи "
След напускане на колата си светят до заключване на колата или 40 секунди,въпросът ми е може ли да се направят да светнат и след отключване на колата т.е. да стане и функция "привет гледай да не паднеш по тъмното в някой дупка"

След напускане на колата си светят до заключване на колата или 40 секунди,въпросът ми е може ли да се направят да светнат и след отключване на колата т.е. да стане и функция "привет гледай да не паднеш по тъмното в някой дупка"

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Тя тази функция се пуска само като дръпнеш лостчето за дългите към теб(тоест нормалното "Примигване"), ако колата не е на контакт. Така че ме съмнява да е възможно това, което ти искаш.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Много искаш. Аз с това съм се борил ама това не ти е Х5
. няма как да стане софтуерно, може да си го направиш афтърмаркет

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Rundev написа:е как да стане афтърмаркетнали тва ми е въпроса
С някое реле вързано към алармата предполагам. Трябва ти схема обаче. Тук има доста кадърни хора, току виж се изнамери някоя схема

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- milennyc
-
-
Archangel написа:Rundev написа:е как да стане афтърмаркетнали тва ми е въпроса
С някое реле вързано към алармата предполагам. Трябва ти схема обаче. Тук има доста кадърни хора, току виж се изнамери някоя схема
точно с релета и с запускане от алармата но става само за 30 сек.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Най-лесно ще стане през реле да ги вържеш към вътрешното осветление на колата, така като отключиш ще ти светват
Релето трябва да ти е най-обикновенно авто реле, към което трябва да включиш и плюс който да подава ток като запалиш колата и да прекратява веригата към светлините, за да не се включват като ти свети осветлението в купето при запален двгател. Единствения негатив от цялата тая работа ще е като си вътре в колата и си светнеш осветлението в купето а колата не е запалена - в този случай ще ти светват и свелините .

Релето трябва да ти е най-обикновенно авто реле, към което трябва да включиш и плюс който да подава ток като запалиш колата и да прекратява веригата към светлините, за да не се включват като ти свети осветлението в купето при запален двгател. Единствения негатив от цялата тая работа ще е като си вътре в колата и си светнеш осветлението в купето а колата не е запалена - в този случай ще ти светват и свелините .
- milennyc
-
-
kiko™ написа:Най-лесно ще стане през реле да ги вържеш към вътрешното осветление на колата, така като отключиш ще ти светват![]()
То това малък проблем ли е? Аз съм си го мислил ама не е гот. Има еди "датчик" който е афтърмаркет за дневно светлини. Слага се .... а не софуерно

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
До колкото знам тази екстра се казва "Follow me" и светят габаритие и халогените при откючване и заключване,но къде и какво се връзва
,но мисля,че е към алармата.

- milennyc
-
-
fen_na_bmw написа:До колкото знам тази екстра се казва "Follow me" и светят габаритие и халогените при откючване и заключване,но къде и какво се връзва,но мисля,че е към алармата.
Чети чети колега, тук никой не говори за follow me at home.... тук се говори за съвсем друго нещо

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
milennyc написа:fen_na_bmw написа:До колкото знам тази екстра се казва "Follow me" и светят габаритие и халогените при откючване и заключване,но къде и какво се връзва,но мисля,че е към алармата.
Чети чети колега, тук никой не говори за follow me at home.... тук се говори за съвсем друго нещо
Не е точно така май, защото при folow me светят късите светлини при дръпването на "светкавицата" при изваден контактен ключ, а колегата говори за екстра, която Мерцедес има - габарит+халоген при отключване и заключване...
- milennyc
-
-
Dimitroff написа:milennyc написа:fen_na_bmw написа:До колкото знам тази екстра се казва "Follow me" и светят габаритие и халогените при откючване и заключване,но къде и какво се връзва,но мисля,че е към алармата.
Не е точно така май, защото при folow me светят късите светлини при дръпването на "светкавицата" при изваден контактен ключ, а колегата говори за екстра, която Мерцедес има - габарит+халоген при отключване и заключване...
Rundev написа:Здравейте отново колеги,имам отново въпросотносно фаровете ми който имат функция Goodbye или на български "изпрати ме до вкъщи "
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
А разлика между къси и габарит + халоген само аз ли виждам?
Не искам да споря! Просто давам мнение!!
Ясно е, че ако се достигне до решение на въпроса ще е много полезно!
П.С. - прочел съм темата, колега - просто когато се намесих имаше разминаване, а следя темата с интерес!
Не искам да споря! Просто давам мнение!!
Ясно е, че ако се достигне до решение на въпроса ще е много полезно!
П.С. - прочел съм темата, колега - просто когато се намесих имаше разминаване, а следя темата с интерес!
Продават едни програмирани лайт модили с тях ще стане
нещо подобно на това ако се намери само че без всичката тая цигания
http://www.youtube.com/watch?v=c5qSB28svNs&feature=PlayList&p=84C7BD7117D39FF7&playnext=1&playnext_from=PL&index=70

http://www.youtube.com/watch?v=c5qSB28svNs&feature=PlayList&p=84C7BD7117D39FF7&playnext=1&playnext_from=PL&index=70
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2