Странен проблем!!!ГНП мисля!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Странен проблем!!!ГНП мисля!
Колеги вчера колата ми направи странен проблем...Както си карах и спирам на светофар и тръгвам...натискам газтта колата набира добре до 2000об.,турбунка си се 4ува леки4ко,когато запо4ва да работи и стига го до 2000 и стои там...аз давам газ...тя си стои на 2000 и неможе да набере...включвам следваща предавка...същата работа...
Реших да спра...угасих я...запалих я пак и се оправи!!!До тук добре!Викам си може да е от дебитомера,защото не работи ваобще добре вече...днеска се готвех да го почистя и да си сменя въздушния филтър....да обаче...НЕ...
Както си беше запалена колата и угасна!!!И понеже имах малко нафта си казах да не би да е свършила като на борда показваше 4е мога да мина към 70км...викам така изведнъж да свърши...не ми се вярваше...НО НЕ ИСКАХ ДА ПРИЕМАМ ДРУГИЯ ВАРЯНТ!!!А ИМЕННО ГНП...ОТНОВО!!!ПОДЧЕРТАВАМ ОТНОВО!!
Та сипах нафта...но за мое голямо разочарование явно отново е ГНП!!!
Та въпоса ми е според вас от него ли е цялата тая работа!!!
Току що стана проблема и коалта е неподвижна както се сещата и затова питам!!!
Уж я оправяха в Пловдив -Бош....незнам си кво...850лв. с монтажи тем подобни работи и ся кво....пак трябва да им ги дам същите пари май....
Реших да спра...угасих я...запалих я пак и се оправи!!!До тук добре!Викам си може да е от дебитомера,защото не работи ваобще добре вече...днеска се готвех да го почистя и да си сменя въздушния филтър....да обаче...НЕ...
Както си беше запалена колата и угасна!!!И понеже имах малко нафта си казах да не би да е свършила като на борда показваше 4е мога да мина към 70км...викам така изведнъж да свърши...не ми се вярваше...НО НЕ ИСКАХ ДА ПРИЕМАМ ДРУГИЯ ВАРЯНТ!!!А ИМЕННО ГНП...ОТНОВО!!!ПОДЧЕРТАВАМ ОТНОВО!!
Та сипах нафта...но за мое голямо разочарование явно отново е ГНП!!!
Та въпоса ми е според вас от него ли е цялата тая работа!!!
Току що стана проблема и коалта е неподвижна както се сещата и затова питам!!!
Уж я оправяха в Пловдив -Бош....незнам си кво...850лв. с монтажи тем подобни работи и ся кво....пак трябва да им ги дам същите пари май....
1 мнение
• Страница 1 от 1