Проблем E46 Business Navi System
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем E46 Business Navi System
Колеги имам сериозен проблем с касетофона.Нямам никаква информация от борт компютъра на дисплея.Това е касетофона:

Последна промяна cupra на 18 Юни 2009, 9:03, променена общо 1 път
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Ако приемаш съвети от мен, започвай да си търсиш ново.
И аз бях така, моя вече е 1г. и 2 м. е на майстор и тъпото е че не може да се открие проблема. Аз си купих ново и сега е ОК.
Ако поровиш малко из нета ще види , че това им е голям проблем на тези, и никой незнае от какво е.
Ами това е от мен.
И аз бях така, моя вече е 1г. и 2 м. е на майстор и тъпото е че не може да се открие проблема. Аз си купих ново и сега е ОК.
Ако поровиш малко из нета ще види , че това им е голям проблем на тези, и никой незнае от какво е.
Ами това е от мен.
klita написа:Ако приемаш съвети от мен, започвай да си търсиш ново.
Ами това е от мен.
Не може да няма някакво решение на проблема
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
cupra написа:klita написа:Ако приемаш съвети от мен, започвай да си търсиш ново.
Ами това е от мен.
Което до гляма степен ще зависи от ел. техника който ще се заеме

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
kiko™ написа:cupra написа:klita написа:Ако приемаш съвети от мен, започвай да си търсиш ново.
Ами това е от мен.
Което до гляма степен ще зависи от ел. техника който ще се заеме
OK щом казвате, така да е.
Аз ще следя темата, и ако вие намерите поне ще си оправя моя и ще имам 2 бр.
Успех
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
Мил ли си го скоро преди проблема... казвали са ми, че е възможно да проникне дори и минимално количество вода през процепа в долната част на екранчето, а точно там се намирал някакъв чип или нещо подобно (не си спомням съвсем точно)... та така ми казаха- никога не мий това екранче!
let the BMW be with you
7 мнения
• Страница 1 от 1