Въпрос за печката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Въпрос за печката
Здравейте,
Преди няколко дена ходих да ми проверят меката връзка на турбото, понеже в купето понамирисва малко на изгорели газове. Оказа се, че всичко по генерацията е ОК, а пробелма най-вероятно е от печката. Въпросът ми е може ли да махна бушона на печката за само за проба? Ще обърка ли това по някакъв начин работата на компютъра? Имам и един друг въпрос. Забелязах, че волана ми седи малко на криво. Колата не дърпа на никъде, просто волана е малко изместен. Преди време ми го претапицираха и е възможно да е не е зацепен както трябва. Най-лесно е да извадя волана и да го наглася, но ме притеснява да не би така да замаскирам някакъв по-сериозен проблем. Какво ще ме посъветвате?
Преди няколко дена ходих да ми проверят меката връзка на турбото, понеже в купето понамирисва малко на изгорели газове. Оказа се, че всичко по генерацията е ОК, а пробелма най-вероятно е от печката. Въпросът ми е може ли да махна бушона на печката за само за проба? Ще обърка ли това по някакъв начин работата на компютъра? Имам и един друг въпрос. Забелязах, че волана ми седи малко на криво. Колата не дърпа на никъде, просто волана е малко изместен. Преди време ми го претапицираха и е възможно да е не е зацепен както трябва. Най-лесно е да извадя волана и да го наглася, но ме притеснява да не би така да замаскирам някакъв по-сериозен проблем. Какво ще ме посъветвате?
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Колега незнам какво са ти проверявали но на твоята кола почти на 100% съм убеден че е електрическа!!!Следователно няма нафта и не идва от нея проблема!!!Ако са вадили волана е много вероятно да са го сложили на криво понеже оста на която се закрепва волана има много зъби и с 1 зъб да объркат и воална стои на криво...предполагам че със стенд на преден мост може да се оправи проблема,ако не махаш волана и го нагласяш!!!Иначе има вероятност за всякакви проблеми като удари и т.н.,но ако допреди тапецирането си е бил ок то се предполага че колата е ок...все пак ти неможеш ли да прецениш дали колата ти е удряна,защото да се изкриви волана ударът няма да е лек?!?!
- b_velev
- младши ентусиаст
-
quickshare написа:Колега незнам какво са ти проверявали но на твоята кола почти на 100% съм убеден че е електрическа!!!Следователно няма нафта и не идва от нея проблема!!!Ако са вадили волана е много вероятно да са го сложили на криво понеже оста на която се закрепва волана има много зъби и с 1 зъб да объркат и воална стои на криво...предполагам че със стенд на преден мост може да се оправи проблема,ако не махаш волана и го нагласяш!!!Иначе има вероятност за всякакви проблеми като удари и т.н.,но ако допреди тапецирането си е бил ок то се предполага че колата е ок...все пак ти неможеш ли да прецениш дали колата ти е удряна,защото да се изкриви волана ударът няма да е лек?!?!
Печката ми 100% е нафтова. Ауспуха и се намира до десния преден калник, но в Крафт ми казаха, че не искат да се занимават с нея. Относно волана, колата по принцип не е имала удари, но имаше един престой от около седмица в сервиз по други причини веднага след като и претапицираха волана и само мога да гадая дали не и се е случило нещо по това време. Почти сигурен съм, че волана не е зацепен както трябва но все пак да питам.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
voodoo_child написа:quickshare написа:Колега незнам какво са ти проверявали но на твоята кола почти на 100% съм убеден че е електрическа!!!Следователно няма нафта и не идва от нея проблема!!!Ако са вадили волана е много вероятно да са го сложили на криво понеже оста на която се закрепва волана има много зъби и с 1 зъб да объркат и воална стои на криво...предполагам че със стенд на преден мост може да се оправи проблема,ако не махаш волана и го нагласяш!!!Иначе има вероятност за всякакви проблеми като удари и т.н.,но ако допреди тапецирането си е бил ок то се предполага че колата е ок...все пак ти неможеш ли да прецениш дали колата ти е удряна,защото да се изкриви волана ударът няма да е лек?!?!
Печката ми 100% е нафтова. Ауспуха и се намира до десния преден калник, но в Крафт ми казаха, че не искат да се занимават с нея. Относно волана, колата по принцип не е имала удари, но имаше един престой от около седмица в сервиз по други причини веднага след като и претапицираха волана и само мога да гадая дали не и се е случило нещо по това време. Почти сигурен съм, че волана не е зацепен както трябва но все пак да питам.
колега свали си волана и виж там има белязка как трябва да стой на волана има една чертичка белязано с секач и на оста където се закрепя волана има също такава чертичка нагласи ги една срещу друга тези чертички и всичко ще е ОК сигурен съм ,че не са погледнали белязките и са го вкарали където им дойде
Next написа:voodoo_child написа:quickshare написа:Колега незнам какво са ти проверявали но на твоята кола почти на 100% съм убеден че е електрическа!!!Следователно няма нафта и не идва от нея проблема!!!Ако са вадили волана е много вероятно да са го сложили на криво понеже оста на която се закрепва волана има много зъби и с 1 зъб да объркат и воална стои на криво...предполагам че със стенд на преден мост може да се оправи проблема,ако не махаш волана и го нагласяш!!!Иначе има вероятност за всякакви проблеми като удари и т.н.,но ако допреди тапецирането си е бил ок то се предполага че колата е ок...все пак ти неможеш ли да прецениш дали колата ти е удряна,защото да се изкриви волана ударът няма да е лек?!?!
колега свали си волана и виж там има белязка как трябва да стой на волана има една чертичка белязано с секач и на оста където се закрепя волана има също такава чертичка нагласи ги една срещу друга тези чертички и всичко ще е ОК сигурен съм ,че не са погледнали белязките и са го вкарали където им дойде
То ако никой не го е белязал със секача

- b_velev
- младши ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1