Най-после я имам и хоп - не след дълго проблем. Помагайте!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Най-после я имам и хоп - не след дълго проблем. Помагайте!

Мнение от DJ Versus » 09 Апр 2009, 15:12

Здравейте колеги, преди малко повече от седмица най-после подкарах мечтаното BMW 320I Coupe. За съжаление радоста ми беше помрачена точно 4 дни след покупката. Появи се тропане под краката ми, тресене на купето - правопропорционално с оборотите. След като се съвзех от изтръпването - веднага в сервиз. Естествено първо я закарах при човек, който познавам отдавна. Неговата диагноза - висящ лагер на кардана - демек - не толкова сериозен проблем. Поради това, че той нямаше възможност да започне работа по колата веднага я закарах на още две места, където майсторягите определиха по-сериозен проблем - диференциал !!! Все още чакам окончателната диагноза на моя познат, но с моя късмет съм почти сигурен, че проблемът е по-сериозният.

Ще ви бъда благодарен ако някой от вас е преживял същото нещастие - да сподели как е действал, колко му е струвало, от къде евентуално ако се наложи - мога да закупя диференциал втора употреба и на каква цена. Приветствам всякакви съвети, като предварително благодаря!
D - tails : www.djversus.net

Аватар
Кара: E39

Re: Най-после я имам и хоп - не след дълго проблем. Помагайт

Мнение от ///M Body Shop » 09 Апр 2009, 15:16

Честито, със здраве да си я караш, и дано се окаже малкия проблем 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 09 Апр 2009, 15:29

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ghlight=46

Ето ти диф ако се наложи... ;)

Назад към E46