предарпва на ниски обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
предарпва на ниски обороти
от 7 месеца си я докарах любовницата от германия и преди някаде 10 дни до 2000 хил.оборота запо4на да предарпва
някой ако може да помогне с нещо предватително благодаря

nqma za sega
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Ами много неща може да са, то гориво-въздушния тракт не е само 1 елемент, но те съветвам да почнеш от горивния филтър, после въздушния и натам не знам 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Да не те отчайвам,но при мен го имаше този пробел при тръгване до 2 хиляди оборота ми придърпваше,като загрее и се оказа съединител
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ic0_mIr написа:все едно някоя свещ или кабел не работи ама що пак само до тея обороти и после си е както тряя
Ако е свещ, лула или бобина ще ти реже цилиндъра компа, няма само да придърпва, а и ще тресе и работи на цилиндър по-малко... Виж да не смуче въздух от някъде... някоя скоба по маркуча да не се е разхлабила... една диагностика направи - да не е някоя ламбда сонда и да бърка сместа...или дебитомера... причини да искаш...

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
само да споделя,пък и да не отварям нова тема,колата си вървеше супер,скоро човърках из двигателя и бях извадил въздушният филтър и както го местех настрани видях по продължението на тръбата един доста голям разрез,е за да не сменям в момента го облепих стабилно,изолирах го,и ми се струва че от тогава колата ми придъпрва от време на време,все едно не и достига въздух,даже веднъж ми загасна като спрях на светофар.като си загрее не го прави,и както си мисля предполагам че е дебитомер,защото досега си дърпаше въздух през дупката,а сега като го изолирах ако не работи дебитомера и не и достига въздух предполагам....като е студена тресе на обороти малко....и т.н...но забелязах че не го прави всеки път....предполагам че е дебитомер...
12 мнения
• Страница 1 от 1